Perşembe, Eylül 26, 2013

CFS Bağcılar, Hakem Karaytu'yu şikayet etti

CFS Bağcılarspor Kulübü, Kartal Bulvarspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın hakemi Kamil Karaytu’yu TFF İstanbul İl Temsilciliği, MHK, BİMER ve Spor Bakanlığı'na yazdığı dilekçelerle şikayet etti.



CFS Bağcılarspor Kulübü'nden Başbakanlık Bilgi Merkezi (BİMER), Spor Bakanlığı, Merkez Hakem Kurulu ve TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne gönderilen dilekçe şöyle:


cfs-mektupHABER: YILMAZ AKTEPE


 

14 yorum:

kral dedi ki...

Süper amatörde çoğu hakem atamaları aynı bölgeden olduğu için sıkıntı yaşanmaktadır.Hadımköy deplasmanına gidildiğinde bir hakem bütün topçuların ismini bilip yanlı maç yönetiyorsa burada hakemlerin değil onları atayanların bir suçu vardır.

Adsız dedi ki...

Hakemler Maçı Resmen Katlettiler Özellikle Orta Hakem çalıdığı yanlı kararlarla maçın geneline etki etti bunlara maç verilmesin.

Adsız dedi ki...

Normal bir taraftar olarak maçı izledim bukadar rezil bir yönetim görmedim bunlara maç verilmesin hafta sonları bi maç keyfimizi böyle hakemler berbat etmesin.

Özkan AYDIN dedi ki...

yarın çok geç olabilir
Bu yazıyı yazma cesaretinde bulunmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 10 yıl amatör küme musabakalarında futbol oynadım şuanda 50 yaşındayım zaman zaman amatör kume musabakalarını izlemekteyim futbolun tohumlarını oluşturan amatör sporcular hedeflerine ulaşmak için ne şartlar altında filizlendiklerini ancak amatör ruhlu insanlar anlar bu zorluklar içerisinde bu çocukların futbola bakış açılarını amaçlı gönderilen hakemler karartmamalı burda futbolu yönlendiren futbol erkleri bu hakkaniyetleri korumalıdır. Olimpiyat adayı olduğumuz düşünüldüğünde sahalarımızın durum hakemlerin durumu bu erkler tarafından gözden geçirilmeldir.
ilk futbola başladığım dönemlerde futbolun ve sonucun saha içinde tamamlandığını zannederdim. 50 yaşına geldiğimde trübünde maçları izlerken herşeyin sonuçun futbolcular tarafından belirlenmediğini bir seyirci olarak görmekteyim saha içindeki hakemlerin biran önce hakemlik mühesseasine saygı gösterip ellerindeki terazinin anlamını tekrar düşünmelidir gönül isterki çok çalışan kazansın hakemlerde oyuna etki etmesin işte ozaman çok daha başarılı kulüblerimiz ve milli takımlarımız olacaktır.Sayglarımla Özkan AYDIN

Ahmet dedi ki...

Hakem maç boyunca tamamen taraflı bi yönetim gösterdi. Dedikleri gibi üzerinde sadece K.Bulvar forması yoktu. Süper Amatör Lig artık bi tarz hakem atamaları yüzünden kalitesizleşiyor. Yapılanlar harcanan emeğe saygısızlıktır. Kesinlikle bu konuda bi düzenlemeye gidilmeli.

FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİL dedi ki...

Futbol her dinden, dilden, milletten insanların TEK ortak PAYDASI iken; maalesef kişisel ilişkiler, durumdan vazife çıkartan,küçük menfaat beklentileri yaratmak isteyen ,çıkarcı ve AYRIMCI kaostan bir an önce kurtulmak zorundayız. Etik saygın ve dürüst toplum yapısına herkesi davet etmek isterim.futbolun bu denli büyük etkisini olumlu hale getirmek için Hakem,futbolcu,antrenör,taraftar ve yöneticileri DÜRÜST BİR ŞEKİLDE sahalarda görmek zorundayız .HAKEM dostlar; en zor sizin işiniz biliyorum. Sizler futbol sahasındaki adaleti dağıtansınız .LÜTFEN biraz koşun ,biraz işinizi sevin ve TARAF OLMAYIN....

Soner dedi ki...

Öncelikle bağcılar yönetimini böyle bi yazı yazdıkları için kutlarım bu yaşananlar bana hiç uzak gelmedi ligin ilk haftası oynanan yahyakemal sk Kartal bulvar maçını yöneten hakemi hatırlatdı bana bu maçın hakemininde üstünde hakem forması yerine Kartal bulvar forması vardı her nedense bu sahadaki maçlarda hakemler çok yanlı kararlar veriyorlar bunun nedenleri bence bulunmalıdır

bayduhaN dedi ki...

cfs bağcılar ve bağcılarspor hocaları hakemlerden şikayetçi hocam gol attınızda hakem golünüzümü vermedi lütfen herkez işi yapsın bağcılar takımlarına yakışmıyor hakemle oynamak.

Futbol dedi ki...

Gülünç. Daha dilekçe bile yazmayı bilmeyen birinin sözlerine ne derece inanılır. Mağlubiyeti hakemin üstüne yık. Suçlu o. Ve suçu üstünde at. Türk futbolunda değişmesi gereken zihniyet işte bu. HAKEM HATA YAPABİLİR! HATALAR YAPTILAR, YAPIYORLAR ve YAPACAKLAR! Hakemle oynamak yerine bunu kabullenip futbolumuza odaklanmadıkça, Türk futbolu bir adım ileri gidemez. Amatör veya profesyonel; zihniyetimiz çok geride. Unutmayalım her şey amatörler başlar. Değişim alttan başlamalı.

Amatörde olsa temiz futbol istiyoruz dedi ki...

Dilekçenin doğru yada yanlış yazılmasından çok daha önemli şeyler var. Olaya bu kadar basit bi taraftan yaklaşmanızda enteresan. Evet hakemler hata yapabilir, yapacaklardır da. Verilen kararların çoğu hata değil K.Bulvar'ı resmen kollamaktır. Yanlı karar vermek hata diye geçiştirilemez. Geçen sezon CFS Bağcılar-Yeniköy maçının uzatma dakikalarında Yeniköy'lü sporcunun çizgiden elle çıkardığı gol pozisyonunda hakem en fazla 2 metre uzaktı ve net penaltıyı vermedi. Maç 1-1 bitti. Yeniköy gruptan çıktı CFS 3. oldu ve çıkamadı. Kimse kalkıpta burda hakemle oynamaktan bahsetmesin. Bilerek hata yapmak taraf olmaktır. Amatörde olsa Türkiye'de temiz futbol istiyoruz!!!

zekeriya dedi ki...

cok dogru

tütenhoca dedi ki...

senelerdir amatör kümeyle hasbelkader ilgileniyorum,65 yaşındayım,cfsbağcılardan özür dilerim nedenmi:uyarmadığım için,bu hafta sarıgazi ve dudullu takımlarını Allah korusun,bu hakemin yaptıkları ve yapacaklarını arkadaşları(o maçtaki yardımcılar yani) bile düşünemiyor,yerel futbol sitesini biraz karıştırın haziran 2013 te yönettiği (pardon yönetmediği)maçları inceleyin ve veya sayın yemen ekşiye sorun.

amatör ruh dedi ki...

Dilekçe bazılarının zoruna girmiş sanırım sahaya çıkın adam gibi yönetin maçları

Amatör Ruh dedi ki...

Adamsin.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.