Çarşamba, Eylül 25, 2013

Topçularspor deplasmanından mutlu döndü

İstanbul 1.amatör Lig 6.Grupta Topçularspor, deplasmanda karşılaştığı Cevizlispor ‘u 2-1 mağlup ederek ikinci maçını da kazandı.Topçularspor’a galibiyeti getiren goller Salih ve Şakir’den gelirken Cevizlispor'un sayısını Selim kaydetti.



Maçın Analizi
22 Eylül 2013 Pazar günü Beyoğlu Sütlüce Sahasında oynanan ve Hakem Ali Tuna’nın yönettiği maça Topçularspor, Önder, Oğuz, Anıl, Alkan, Okan Köse, Salih, Cüneyt, Mehmet Süslü, Gürkan, Okan Koca ve Şakir 11’i ile başladı.


 


Maçın ilk dakikalarında topa sahip olan Topçularspor maçın 6. dakikasında Salih'in 25 metre mesafeden vurduğu sert şutu üst direkten oyun alanına dönerken maçın ilk tehlikeli pozisyonunu rakip kalede yarattı. Ardından maçın 20. dakikasında Cevizlispor'un savunmanın arkasına attığı ara pası ile buluşan 10 numaralı oyuncusu Ali Evran'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Önder Oktugan yaptığı kurtarış ile gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra rakip sahada gözüken Topçularspor pozisyon bulmakta güçlük çekti ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlik ile girdiler.


 


Maçın 2. yarısına Gürkan-Ferhat değişikliği ile başlayan Topçularspor, 2. yarının başında oldukça istekli ve arzulu bir tempo ortaya koyarken 48 ile 52. dakika arasında üst üste kullandığı köşe vuruşların 3’ncüsünde Cüneyt'in arka direğe ortaladığı top ile buluşan Topçularspor kaptanı Salih'in vurduğu kafa vuruşu ile deplasmanda 1-0 öne geçti. 


 


Golden sonra iyi bir oyun ile baskısını arttıran Eyüp temsilcisi, Ferhat'ın 60 metre attığı uzun pas ile buluşan golcü oyuncu Şakir Çataklı, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir vuruş ile topu Cevizlispor filelerine göndererek skoru 2-0'a getirdi.


 


Bu dakikadan sonra skoru 2-0 da tutmaya çalışan mavi-beyazlılar, 68.dakikada Okan Köse'nin yaptığı faul sonra 2. sarı kartın kırmızı karta dönüşmesi ile kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Dakikalar 75'i gösterirken Cevizlispor’un sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza alanında yaşanan bir karambol sonucu Cevizlisporlu oyuncuya yapılan faul sonrasında maçın hakemi Ali Tuna penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cevizlispor kaptanı Selim kullandığı penaltı atışı sonucu skoru 2-1'e getirdi. Geride kalan son 15 dakikada takımların çabaları sonuç vermeyince maçı Topçularspor 2-1 kazanmayı başardı.


 


KAYNAK: http://www.topcularspor.org.tr


[gallery link="file" ids="82379,82378"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...