Perşembe, Eylül 26, 2013

“Şampiyonluğu da geleceği de kazanacağız“


Kadrosunda revizyona giderek genç oyunculara yönelen İlkadım Belediyespor, bu yılki hedefi 1. lige çıkmanın yanı sıra geleceği de kazanmak.Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde Samsun'u temsil edecek İlkadım Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Derebahçe Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Arif İmamoğlu ve antrenör Leyla Bayrak nezaretinde gerçekleşen idman ısınma hareketleriyle başladı. Topla çalışma ve şut idmanıyla devam eden antreman, çift kale maçla sona erdi. Neşeli geçen idman esnasında futbolcuların hırslı ve istekli oluşu İmamoğlu'nun yüzünü güldürdü.



"HEDEFİMİZ 1. LİG"

İmamoğlu, hedeflerinin 1. lig olduğunu ifade ederek, "Üniversite ve liselerin açılmasıyla tam kadro sezon hazırlıklarına başladık. Geçtiğimiz yıl ligdeki hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmekti. Bu yıl ise kesinlikle 1. lige yükselmek istiyoruz. Tabiki 1. Lige çıkacak bir takım kurmak istiyorsak, kaliteli transferler yapmak zorundayız. Geçtiğimiz yıl play-offlarda takıma katılan Fatma Serdar ve Sibel Uludağ ile bu yılda devam edeceğiz. Buna ek olarak Orduspor'dan Burcu Yıldız'ı transfer ettik. Şimdilik lige bu kadro ile giriş yapacağız ama devre arasında bir golcüyü kadromuza katmayı düşünüyoruz." dedi.

 

KADRODA REVİZYON

Kadroda revizyona gittiklerinin altını çizen İmamoğlu, "Gelecek sezon planlaması doğrultsunda bazı A takım oyuncuları ile yollarımızı ayırdık. Alt yapıdaki başarılı oyuncularımızı ise A takım kadrosuna dahil ettik. Bu sezon hayata geçireceğimiz uygulama ile alt yapımızdaki 3 sporcuyu değişmeli olarak A takımla idmana çıkartacağız. Buradaki amacımız gelecekte bu takımın formasını giyecek genç oyuncularımızın tecrübe kazanması. Bu şekilde başarılı bir sezon geçirirken geleceğimizi de güvence altına almış olacağız." diye konuştu.

 

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.