Pazar, Eylül 29, 2013

Altınordu'dan süper geri dönüş

İstanbul U15 Ligi 28. Grup'ta Altınordu, 2-0 geriye düştüğü maçta Selimiyespor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek flaş bir sonuca imza attı.



Türk futbolunun amatördeki en eski kulübü Altınordu bu sezon altyapıda oldukça iddialı. U15 kategorisi 28. Grup'ta mücadele eden Kartal temsilcisi, kaliteli kadrosuyla Selimiye deplasmanında 2-0 mağlubiyetten maçı çevirerek güçlü rakibini yenmeyi başardı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Altınordu'nun 3 golü de jeneriklikti. Karşılaşmada Altınordu'nun 2 golü yeni transfer Ozan Gözen'den gelirken, diğer sayıyı tecrübeli forvet Berke Bayır attı.


Altınordu Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Erkubilay, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, son yıllarda alt yapıdaki istikrarın başarılarındaki en büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Çok kaliteli bir kadroya ve hocaya sahip olduklarını söyleyen Erkubilay, aynı ciddiyetle sezon sonuna kadar bütün karşılaşmalara hazırlanacaklarını, her maçı tek tek düşüneceklerini söyledi.


'Büyük takımlar büyük maçları kazanır'
Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan futbolcularına seslenen Hüseyin Erkubilay "Bugün sadece 1 maç kazandık. Kabul ediyorum güçlü bir rakibi yendiniz ama unutmayın ki siz de güçlüsünüz ve rakipleriniz sizden korksun. Bugünkü galibiyetten dolayı hepinizi kutluyorum ama erken havaya girmenizi istemiyorum. Sadece kazanmamız gereken bir maçı kazandık o kadar. Büyük takımlar büyük maçları kazanır. Siz de büyük bir maçı kazandınız" dedi.


Fair-play çerçevesinde bütün maçlarına hazırlanacaklarını belirten Başkan Hüseyin Erkubilay kendilerine gösterdikleri misafirperverlik sebebiyle başta Selimiyespor Teknik Direktörü Tansu Açabey olmak üzere tüm görevlilere teşekkür etti.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.