Cuma, Eylül 27, 2013

Kahraman: “Çıkışımız sürecek”

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinlispor’un Teknik Direktörü Berkant Kahraman, Esen Bayburt maçı öncesi yaptığı açıklamada “çıkışımız sürecek” dedi.


Zara Ekinlispor’un, Alibeyköyspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etmesi camiayı sevince boğdu. Grubun favorilerinden olan Alibeyköyspor’u evinde yenmenin zor olduğuna dikkat çeken Zara Ekinlispor Teknik Direktörü Berkant Kahraman, “iyi bir takımla oynadık. Güçlü taraftarı olan bir ekibi sahasında yenmek bize güven aşıladı” dedi.

Şile karşında iç saha maçında oynanan kötü futboldan Alibeyköyspor maçında eser olmadığını belirten genç teknik adam, futbolcuların kendilerine olan özgüvenin arttığını belirtti. Berkant Kahraman açıklamasının devamında “Maalesef lige iyi başlangıç yapamadık. Buna rağmen son haftada aldığımız galibiyet sevindiricidir. Bireysel anlamda kaliteli futbolculardan oluşan Zara Ekinlispor önümüzdeki haftalarda gücünü daha da artıracak.” şeklinde konuştu.

Ligde 3 haftada iki deplasman galibiyet ile birlikte 7 puan toplama başarısı gösterdiklerini ifade eden Berkant Kahraman, “Sezon başında çok iyi çalıştık. Takımımızda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Güzel bir galibiyet aldık bunu devam ettirmek istiyoruz. Esen Bayburtspor iyi bir takım. Kaliteli bir Teknik Direktörleri ve tecrübeli oyunculara sahipler. Bu maç oldukça zor geçecek. Ancak bizim hedefimiz mutlak galibiyet olacak. Bu maçı kazanarak sonraki haftalarda da performansımızı sürdürmek istiyoruz. Başarılarımızın kalıcı olması için çalışıyoruz" diye konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.