Perşembe, Eylül 26, 2013

Polisler futbolda hünerlerini sergiliyorlar

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli Polisler, Birleşik Arap Emirlikleri FUTSAL takımı ile oynadıkları maçta güçlü rakiplerine 1-0 mağlup olsalar da oynadıkları oyun ile göz doldurdular.



Bağcılar Olimpik Spor Salonunda oynanan müsabaka son derece centilmence geçerken, iki takım maç sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Teknik Direktörlüğünü Metin Bozkurt'un, İdareciliğini ise aynı zamanda İstanbul İl Hakem Kurulu Üyeliği görevini de sürdüren Muharrem Karaağaç'ın yaptığı Polisler, Emniyet Teşkilarını uluslararası organizasyonlarda da temsil ediyorlar.


"Çapkın Müdürümüz destekliyor"
Maçtan sonra Yerel Futbol Sitesinin sorularını cevaplayan Muharrem Karaağaç, kadrolarındaki Polis Memurlarının tamamını İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunduğunu, bir futbolcularının ise (Yunus) FUTSAL milli takımda görev yaptığını söylerken; Sayın Emniyet Müdürümüz Hüseyin Çapkın ile Müdürlerimizin bu konuda tam desteğini alıyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz. 2005 yılından bu yana devam eden FUTSAL takımımızda görev yapan Polislerimiz birçok Ulusal ve Uluslarrası turnuvada teşkilarımızı başarıyla temsil etmektedir. Geçtiğimiz sezon TFF İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği FUTSAL turnuvasında derece yaptık, Eskişehir'deki turnuvada da ilimizi en iyi şekilde temsil ettik" dedi.


"Vanlı kardeşlerimize mağlup olduk"
10 sezon Profesyonel futbol oynayan ve Mersin İY, Erzurumspor gibi takımlarda da görev yapan Teknik Direktör Metin Bozkurt ise yaptığı açıklamada, "Müdürlerimizin desteği çok önemli. İyi bir takım kurduk ve elimizden geldiğince teşkilarımızı başarıyla temsil etmenin gayreti içindeyiz derken; Hollanda ve Belçika'da düzenlenen turnuvada derece yaptık. 148 takımın katıldığı turnuvada 3.olmak bizi gururlandırdı. Ürdün'de yapılan turnuvada şampiyon olduk. İstanbul'da tertiplediğimiz turnuvada ise Van'lı kardeşlerimizi hepimizi geçerek turnuvanın şampiyonu oldular ve bizim yerimizi Uluslararası turnuvalarda Türk Emniyet Teşkilatını temsil etmenin gururunu yaşadılar" dedi.


"Tayinler yüzünden biraz zorlanıyoruz"
Metin Bozkurt ayrıca kadrolarında yer alan birçok sporcu Polis Memurunun faal olarak futbol oynadığını (birçoğu SAL ekiplerinden Nişanca Kalespor forması giyiyor) İstanbul'da memuriyete başlayan yetenekli Polisleri kadrolarında istihdam ettiklerini ve tayinler sonrasında Türkiye'nin çeşitli illerinde görevlendirilen Polislerin gittikleri illerde de spor faaliyetlerine devam ettiklerini ifade ettikten sonra ekledi, "tek bir sıkıntımız oluyor, tayinler sonrasında kadromuzun sürekli rotasyona uğraması, ancak bundan da asla memnuniyetsizlik duymuyoruz, bizim gayemiz halkın huzuru konusundaki en büyük güvencesi olan Polislerin de spor yapabildiğini bir şekilde duyurmak..."


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="82394,82382,82396,82395,82393"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...