Çarşamba, Eylül 25, 2013

Yalıköyspor'a dev sponsor desteği

İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yalıköyspor, Always Motor Oil firmasıyla dev bir sponsorluk anlaşması imzaladı.



Amatör liglerin en genç başkanlarından Fahri Gören'in başa geçmesiyle birlikte atağa kalkan yönetimin Always Motor Oil'in sahibi Ömer Balkuv ve Genel Müdür Aykut Metin'le yaptığı anlaşma olumlu sonuç verdi. Ömer Balkuv yaptığı açıklamada, "Yalıköyspor'un tamamen arkasındayız. Gerekenden fazla şeyler yapıp bu takımı en üst seviyeye getireceğiz" dedi. Genel Müdür Aykut Metin de gerekli maddi ve manevi destekle her zaman takımın arkasında olduklarını söyleyerek Yalıköy'e olan güvenini bir kez daha dile getirmiş oldu.


Sponsorunun yaptırdığı formayı giymeye başlayan Yalıköyspor ilk hafta aldığı mağlubiyetten sonra Gümüşyakaspor karşısında adeta patlama yaptı ve maçı 3-0 kazanarak güven tazeledi. Maçtan sonra akşam yemeğinde bir araya gelen Ömer Balkuv, Aykut Metin ve Başkan Fahri Gören yeni atılımlar için düğmeye bastıklarını açıkladı.


HABER: YUSUF ŞEKER

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.