Perşembe, Eylül 26, 2013

İstanbul Ünye lige fırtına gibi girdi

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta İstanbul Ünyespor deplasmanda PTT Gençlik'i 2-0 yenerek ikide iki yaptı ve iddiasını ortaya koydu.



Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak İstanbul 1. Amatör Lig’e yükselen İstanbul Ünyespor mücadele ettiği 8. Grup’ta oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk haftasında Gaziosmanpaşa Venüs takımı karşısında gol şov yaparak 8-0 kazandığı maçın ardından ikinci maçını da galibiyetle tamamladı. PTT Gençlik ilek karşı karşıya gelen Bahçelievler temsilcisi, geçen sezon da aynı grupta yer aldığı rakibini 2-0'lık skorla geçti.


İstanbul Ünyespor’u galibiyete götüren golleri 18. ve 32. Dakikada Tolga kaydetti. İlk yarısı 2-0 İstanbul Ünyespor üstünlüğü ile geçilen maçın ikinci yarısında temsilcimiz birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi ve maç ilk yarıda Tolga’nın attığı iki güzel golle 2-0 sona erdi.İstanbul Ünyespor bu galibiyetle puanını 6 yaptı ve Sultangazi Esentepe takımının ardından gol averajı ile ikinci sırada yer aldı.


Con: Hedef şampiyonluk
Maç sonunda 2-0’lık galibiyeti değerlendiren İstanbul Ünyespor Kulüp Başkanı Tevfik Çon, centilmence başladıkları ligi yine centilmence bitirmek istediklerini söylerken takımının köklü İstanbul kulüplerine rağmen şampiyonluğu hedeflediğini söyledi. Çon açıklamasında, “İstanbul Ünyespor tüm Ünyelilerin İstanbul’daki ortak paydasıdır. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Centilmence başladığımız bu mücadeleyi yine centilmence götürmek istiyoruz. Kulüp olarak hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için yöneticisi, futbolcusu, teknik heyeti özenle ve dikkatle çalışıyoruz. Ümit ederim ki sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz. Bize de bu yakışır” dedi.


"Fırtına gibi girdik"
İstanbul Ünyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Başaran, Genel Kaptan Hikmet Ateş ve Asbaşkan Mustafa Çalık yaptıkları ortak açıklamada İstanbul Ünyespor Kulübü Futbol takımı olarak lige fırtına gibi başladıklarını, geçen yıl ki başarıyı tekrar etmek için var güçleri ile çalıştıklarını söylediler. İstanbul Ünyespor takımının sezonu grupta centilmence ve şampiyon olarak bitirmesi için de gerekeni yapacaklarını ifade ettiler.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Nihat Aktaş dedi ki...

Bu Hafta Bahçeköyde Dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. İnşallah Dostluk kazanır

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.