Cumartesi, Eylül 28, 2013

Rize'li kızlar Fomget'e kilitlendi

Karadeniz şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Rize Belediye Kız Futbol Takımı salı günü başlayacak Türkiye Gençler Şampiyonası 2.etap karşılaşmasına kilitlendi.


Geçen ay Giresun'da üç rakibini de mağlup ederek Karadeniz bölge şampiyonu olan ve Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Rize Belediye Kız Futbol Takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Takım cuma günü Salarha Futbol sahasında antrenör İdris Ocak yönetiminde son taktiksel çalışmasını yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması, yarım sahada idman maçı, penaltı atışı ve serbest vuruşlar çalışmaları ile neşeli şekilde gerçekleşti.


İdman sonrası İdris Ocak  görüşlerini şu şekilde açıkladı;


 "Tokat'ta Salı günü karşı karşıya geleceğimiz Ankara'nın Fomget Gençlik Kız futbol takımı bünyesinde 4-5 tane milli oyuncu barındıran güçlü bir takım. Biz Rize'de çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıp maça hazırlandık. İnşallah salı günü yapacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılıp Türkiye Şampiyonası'na katılacak son takımlar arasında yer almayı hedefliyoruz. Bugüne kadar maddi ve manevi hiç bir yardımı bizlerden esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Sayın Halil Bakırcı ve İlyas Ataç'a teşekkürlerimizi borç biliriz."


Rize Belediye kız futbol takımı Tokat'taki final maçı için pazar günü sabah 05:00'te Rize'den hareket edecek.


KAYNAK : Rize Vizyon / Osman Köseoğlu

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.