Çarşamba, Eylül 25, 2013

İTÜ yeniden yapılanıyor

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü 2013-2014 sezonunda yeniden yapılanmaya giderek gelecek sezonlarda profesyonel ligleri hedef almayı planlamakta.



İTÜ Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Tükenmez, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


Kulübümüze 5 yıl amatör bir anlayışla teknik adam olarak hizmet eden Onur Günal ve Hakan Esmer kendi istekleri ile ve İTÜ’den bağlarını hiçbir zaman koparmayacaklarını söyleyerek ayrıldılar. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, daha üst düzey kategorilerde teknik adamlık yapmalarını gönülden dilerim. Günal ve Esmer futbol takımımızda alttaki boşlukların doldurulmasında, sağlam bir temel oluşturulmasında önemli görevler üstlendiler.


0m3Yeni teknik patron Yıldırım Tükenmez
Bugün geldiğimiz noktada bu temelin üzerine yeni bir yapı kurma gereksinimi duyuldu. Takımın başına 15 yıl profesyonel futbol oynamış, Spor Akademisi Futbol Bölümü’nden mezun olmuş, çeşitli takımlarda bugünkü 1. Lig konumunda hocalık yapmış UEFA Pro Lisansı sahibi olan Yıldırım Tükenmez getirilmiştir. Yardımcılığını ise yine spor Akademisi mezunu olan Sinan Aydın yapacaktır.


0m1İTÜ altyapıda da olacak
U19’dan sonra bu sezon U13 takımı ile de lige girilecek. Altyapı sorumlusu olarak İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Bülent Arslantaş yardımcılığını ise Haliç Üniversitesi mezunu Uğur Dursun yapacak. Daha önceki hocalarımız gibi yeni hocalarımızda tamamen amatör olarak görev yapacaklar. Amatör kümelerde kaldığımız sürece İTÜ Spor Kulübü Futbol Takımı’nın merkezinde para olmayacaktır. Futbol takımımızda 15 öğrencimiz ve İTÜ’ye uyumlu yakın semtlerden gelen diğer futbolcularımızın da tamamı amatördür.


Karaca'ya teşekkür
İTÜ Spor Kulübü Başkanı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın da verdiği manevi destek ile, grubumuzda bulunan birbirinden değerli rakip ama öncelikle dostumuz kulüplerle hoşluklar içeren karşılaşmalar oynamayı hedefledik. İlke olarak gerek İTÜ Stadı’nda gerekse deplasmanda karşılaşacağımız tüm rakiplerimizin mensupları ile kurulacak dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin yapıcı, kalıcı olması öncelikli dileğimizdir."


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...