Perşembe, Eylül 26, 2013

Güneştepespor'dan anlamlı şampiyonluk

Güngören Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin Kadir Yalın ve Osman Boyama adına düzenlediği U17 Turnuvası'nda şampiyon Güneştepespor oldu.



Geçtiğimiz yıllarda genç yaşta kaybettiğimiz Şehzadebaşıspor Kulübü oyuncularından Kadir Yalın ve Altınovaspor Kulübü oyuncularından Osman Boyama anısına, Güngören Amatör Kulüpler Birliği'nin organize ettiği U17 futbol turnuvasının finalinde İstanbul Güngörenspor ve Güneştepespor, Güngören Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 1-1 biterken, penaltı atışlarında rakibini 4-3 yenen Güneştepespor, birincisi düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu. Her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken Güneştepespor Samet, Abdullah ve Bener ile birçok net pozisyonu cömertçe harcadı ama maç sonunda sahadan gülen taraftı.


Gül: Sezon öncesi moral oldu
Güneştepespor Antrenörü Sakıp Gül, "Bu kupa lig öncesi oyuncularıma ve kulübümüze güzel bir moral oldu. Hafta sonu ligler başlıyor. Turnuvayı anlımızın akıyla yenilgi almadan şampiyon olarak kapattık. Şimdi hedefimiz ligde en iyi yerde bitirmek, bunu da yapacak güce sahibiz" dedi.
Turnuvanın üçüncülük  kupasını ise Haznedarspor aldı.


Ergin: Turnuva geleneksel olacak
Güngören Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin yaptığı açıklamada, "Genç yaşta çok değerli iki kardeşimizi kayıp etmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendilerine Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum. Gücümüz yettiği sürece her yaz sezonunda bu değerli kardeşlerimizin anısını yaşatmak istiyoruz. Turnuvaya katılan Güneştepespor, İstanbul Güngörenspor, Haznedarspor, Şehzadebaşıspor, Güngörenspor, İstanbul Gençlergücü spor, Altınovaspor, Tozkoparan Birlikspor, Haznedar Çetinkayaspor, Gençosmanspor, Güngören Doğuşspor camialarına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.


HABER: ALPER KADEROĞLU


[gallery link="file" columns="4" ids="82553,82554,82555,82556"]

4 yorum:

SERCAN dedi ki...

Güneştepe spor kulübü u 17 futbol takımını ve Güngörenin en değerli hocası Sakıp gül'ü kutluyorum.

kadir dedi ki...

Helal olsun Sakıp hoca tebrikler Güneştepe spor
Süpersin mourinho

hüsyn dedi ki...

Güneştepe spor camiyasına hayırlı uğurlu olsun.
Güzel bir maç oldu iyi bir hakem olsaydı daha iyi olurdu.
Hakem notu 6.5

GÜNGÖREN dedi ki...

tebrikler beyler inş devamı gelir...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.