Perşembe, Eylül 26, 2013

Esenler Belediye Stadındaki sorun giderildi

Esenler İlçesinde Belediye Stadı'na bir süredir resmi maç verilmiyordu. İlçe takımlarını isyan noktasına getiren bu sorun bugün nihayet çözüldü.



DSCN2852 (1) 


Esenler Kulüpler Birliği’nin çabaları sonucu, TFF İstanbul İl Temsilciliği’nde yapılan toplantıda stat içindeki olumsuzlukların giderilmesiyle resmi maçlar verilmesine karar verildi. İASKF Başkanı Ali Düşmez ve Genel Sekreter Ali Tanrıyaşükür ile Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya yaptıkları toplantı sonucunda resmi maçları Esenler Belediye stadında oynama kararına vardılar.


 


Kulüplerimiz bizler için çok kıymetli
Toplantıda konuşan, İASKF Başkanı Ali Düşmez, 'Biz Amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız. Esenler'deki tüm kulüpler bizler için çok kıymetlidir. Esenler bölgesindeki sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum' dedi.


 


‘Kulüpler bu iyi niyeti unutmayacak’
Esenler Kulüpler Birliği başkanı Gültekin Kaya ise sahamızdaki bozukluklar giderildi. Müraacatımızı yaptık ve Başkanımız uygun gördü ve sahamıza kavuştuk. Sayın Ali Düşmez Başkanımıza, Sayın Yemen Ekşioğlu Başkanımıza ve Ali Tanrıyaşükür Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Esenler'deki kulüplerimiz yapılan bu iyi niyetli desteği hiç unutmayacaklar' şeklinde konuştu.


 


YEREL FUTBOL SİTESİ

2 yorum:

efkan dedi ki...

Bunu anlamis degilim esenler sahasinda degisen hic birsey yok nasil oraya mac verildi tertip komitesi ne is yapar kardeşim zemin zimpara gibi futbolcu sagligi ne olacak umarim kimsenin sakatlik geçirmez

Serciyo dedi ki...

Güngören spora yapılmış bir haksızlık bu Bakırköy macını Albayrak sahasına atan komite şimdi bir hafta sonra kritik maçta geri adım atıyo yazık evet Esenler sahasında ne değişti lütfen biri açıklandık orada bırakın süper amatör U 15 oymzz

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...