Pazar, Eylül 01, 2013

Selimiye U17 Bağlarbaşı'nı devirdi ve kupayı aldı

Katibim Şenlikleri kapsamında geleneksel olarak yapılan Katibim Futbol Turnuvası final müsabakasında Selimiye U17 takımı ile mücadele ettiği maçta Bağlarbaşı takımını penaltılarla yenerek şampiyon olmayı başardı.
Pazar günü iki takımında lig maçı olduğundan Bağlarbaşı takımı yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkarken, Selimiyespor tamamen 97-98 doğumlu oyuncuları ile saha çıktı.  İlk düdükle birlikte Selimiye takımı maç'a hızlı başladı ve üst üste girdiği üç pozisyondan yararlanamadı. Bağlarbaşı 27.dakika da ilk kez hücuma çıktı ve İlker'in fırsatçılığı ile 1-0 öne geçmeyi başardı. 33.dakika da Şamil'in golü ile skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.İ kinci yarı başı itibari ile etkili oyun sergilemeyi başaran Selimiye U17 takımı Ahmet'in kafas vuruşu ile önce farkı bir'e indirdi. Daha sonra da Bağlarbaşından Ahmet'in kendi kalesine attığı gol ile 90 dakika 2-2 beraberlikle sona erdi.


Penaltı atışları da nefes kesti. Yedi penaltı atışı sonunda müsabaka 7-6 Selimiye'nin galibiyeti ile sonuçlandı. Selimiye Spor Kulübüne kupasını Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen verdi.

Öte yandan 3.lük 4.lük maçında Barbarosspor, Acıbadem Üsküdarspor'u Ercan'ın attğı golle 1-0 mağlup etti.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Fotoğraflar bakhaberinolsun.com adresinden temin edilmiştir.


[gallery columns="5" ids="77571,77570,77569"]


6 yorum:

Taş dedi ki...

bu haber doğrumu yoksa kafamı yapıyosunuz U17 Atakımımı yendi :)))))

islam dedi ki...

bu takımla nasıl şampiyon olmasınlar adamlar neredeyse askere gidecek..dd

şakamı bu dedi ki...

şakamı bu nasıl oluyor o kaleci u17mi şimdi ayıptır günahtır.

tansel dedi ki...

Bağlarbaşı kalecisi 25 yaşında.selimiye u-17 A takım ile oynadi

Tansel dedi ki...

Arkadaşlar şampiyon olanlar küçük oyunculardan kurulu olan kalecinin büyük olduğu takım bağlarbaşı spor kulübü

ersin dedi ki...

arkadaşlar bağlarbaşı u17 ile çıkıcaz diyip karma ve a takımı yedeklerle çıkarak selimiyeye verdiği sözü tutmamıştır , fakat SELİMİYE U17 takımı yani geçensenenin türkiye şampiyonası ikincisi gerekli dersi vermiştir inşallah bundan sonra verilen sözler ve dayanışmalar doğruluğunu korur SELİMİYE U17 yi yakından takip etmenizi tavsiye ederim teşekkürler SELİMİYE

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.