Pazar, Eylül 01, 2013

CFS Bağcılar bir puanı son dakikada kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta kendi sahasında Albayrakspor ile karşılaşan CFS Bağcılarspor son dakika gollü ile beraberliği yakalayarak sahadan bir puanla ayrıldı.


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Sahasında karşı karşıya gelen CFS Bağcılar ile Albayrak takımları sahaya mutlak galibiyet için çıktılar. 5.Dakikada misafir takım Albayrakspor da Zülfikar soldan topu caza alanı içine ortaladı. Ortalanan topu takım arkadaşı Tacettin topa dokundu ve top az farkla auta çıktı. 8.Dakikada CFS Bağcılarspor'dan Mustafa ceza alanı dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu top kale direğini yalayarak auta çıktı. 17.Dakikada ev sahibi CFS Bağcılarsporlu erdi çift vuruştan topu kullandı kaleci İsmail son anda topu kornere çeldi. 19.Dakikada Sağdan ortalanan topu ceza alanın içinde çok iyi takip eden Albayrakspor'lu Zülfikar şutu top alt direkten döndü. 40.Dakikada ceza alanı içinde ortalanan topa çıkan CFS Bağcılar kalecisi Tugay topu elinden kaçırdı elinden kaçan topu çok iyi takip eden Zülfikar topa çok sert vurdu ancak Kâmil son anda topu çizgiden kafa ile gole izin vermedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.


İkinci yarı 25 dakika iki takımda tutuk oyun sergilemekteydi. Zaman ilerledikçe oyuna biraz hareketlik geldi. 69.Dakikada Albayraksporlu Zülfikar buluştuğu topu sol kanatan ceza alanı içine ortaladı ortalanan topu çok iyi takip eden takım arkadaşı Erselin şutu top az farkla auta çıktı. 71.Dakikada serbest vuruş kullanan Albayarkspor'da Ersel'in yaklaşık 30 metreden sert şutu top üst direğe çarparak auta çıktı. 75.Dakikada yaklaşık 3 dakika önce oyuna dâhil olan Albayraksporlu Gökhan sağ kanatan aldığı topla rakip ceza alanı içine indi iner inmez sert şutu topu CFS Bağcılar spor ağlarına yollayarak takımın 1-0 öne geçiren gollü attı. 90+2 uzatmak dakikaların oynadığı sırda ev sahibi CFS Bağcılarspor'da Tolga Cengiz orta sahadan aldığı topla hızla rakip kaleye yöneldi ceza sahasına girmek üzereyken sağ tarafta takım arkadaşı Ahmet Cindar'ı gördü ve pasını verdi. Ahmet de top gelişene mükemmele vurdu ve takımının beraberlik gollünü attı. Karşılaşma ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken sahadan da birer puanla ayrılan takımlar oldu.


Stat: Bağcılar Belediyesi Mahmutbey
Hakemler: Erdoğan Özkaya,Abdurrahman Duman,Ertan Başdağ.
CSF Bağcılar: Tugay ** Rıdvan** Emre* (Oğuzcan*) Kamil** Tolga Burak*** Ayhan** Ertan** Mustafa** (Ahmet Buğla**) Ahmet Cindar*** Tolga Cengiz*** Erdi* (Yusuf*)
Albayrak: İsmail** Hasan** Erdi** Hasan*** İsmail** Lütfü** Tacettin** (Gökhan***) Mustafa** Burak** Ersel*** Zülfikar*** (Burak*)
Goller: 75.Dk Gökhan, 90+2.Dk Ahmet Cindar


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="77623,77622,77621,77618,77619,77620,77617,77616,77615,77613,77614"]


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.