Pazartesi, Eylül 09, 2013

Dudulluspor sezonu törenle açtı

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Dudulluspor sezonu kendi tesislerinde, velilerin ve taraftarların ilgi gösterdiği bir tören ile açtı.


Başkan Ali Yazlı törende yaptığı konuşmada2006 yılında sahasının İstanbul  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması sonrası Dudulluspor'un her sene daha da geliştiğini söyledi. Futbol okulunun 350 öğrenciye ulaştığını ve 250 lisanslı oyuncusu ile Dudulluspor'un İstanbul futbolunda bir güç olduğunu, bu yıl Beşiktaş, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sporcular verdiğini vurgulayan Yazlı, geçen yılki kadrodan ayrılan Nuri Tükenmez ve Hakan Arslancan'a hizmetleri nedeni ile teşekkür etti. Ali Yazlı Dudulluspor'un bu yılki hedeflerinin A takımın geçen yıl kaçırdığı Süper Amatör Lig'i bu yıl yakalamasını, altyapıda ise tüm kategorilerde İstanbul Şampiyonluğu olduğunu belirtti. Yazlı kendilerine her zaman destek olan sponsor firmalara teşekkür ederek sözlerini bitirdi.


Ali Yazlı'dan sonrakürsüye gelen Ümraniye Gençlik ve Spor ilçe müdürü Muhammed Kılıç sporun birleştiriciliğinin altını çizerken hem Dudulluspor'un hem de çocuklarının spor yapmasına destek olan velilere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Daha sonra spor okulları, altyapı takımlarına sertifika verildi. A-takım oyuncuları ise tek tek izleyicilere takdim edildi.


Kurban kesiminin ardından yapılan hazırlık maçında Dudulluspor 1877 Alemdağ'ı konuk etti.


Erdem G


130908-3 02

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.