Pazartesi, Eylül 09, 2013

1207 Antalyaspor'u takvim belirsizliği zorluyor

Antalya'nın TFF Kadınlar 2.Lig temsilcisi 1207 Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.


Takvimdeki belirsizlik zorluyor


Takımın teknik sorumlusu Hüseyin Türk Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada Türkiye Şampiyonaları'nda yoluna devam eden Yıldız ve Genç takımlar nedeni ile hiç ara vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Şampiyonalar'daki gecikme ve yeni sezon takviminin belli olmamasının ekibini zorladığını vurgulayan Türk, bir grup oyuncusunu hiç tatil yapamadan çalışmaya devam ettiğini, bir taraftan da A-takımın yeni sezon için kamp tarihini planlamakta zorlandıklarını belirtti.


Geçen seneden güçlü bir 1207 Antalyaspor


 


1207 Antalyaspor Ekim ortasında liglerin başlayacağını tahmin ederek çalışmalarını buna göre yönlendiriyor. Öte yandan hazırlık maçı için rakip bulmakta da zorluk çeken kırmızı beyazlılar her şeye karşın geçen seneden de güçlü bir ekip oluşturduklarını, geçen seneki şanssızlığı bu sezon yaşamayacaklarını vurguluyorlar. Anlaşılan yeni transferlerin kesinleşmeleri ile birlikte yakında açıklanacağı  belirtiliyor.


"Mutlaka iyi bir birliğe ihtiyaç var"


Hüseyin Türk, Kadın Futbolu'ndaki bu belirsizliğin ortadan kalkması için kulüplerin daha iyi organize olarak Federasyon nezdinde temsilin güçlendirilmesi gerektiğini vurgularken, Türkiye'de mutlaka herkesi kucaklayan ve güçlü bir birliğe ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Kulüplerin kusurun bir kısmını da kendilerinde aramaları gerektiğini belirten Türk, 1207 Antalyaspor olarak böyle kapsayıcı bir oluşumun içinde olacaklarını belirtti.


Erdem G

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.