Cuma, Eylül 06, 2013

Derince'nin sultanları geliyor

2013-2014 sezonu Kadınlar 1.Ligi’nde Kocaeli'yi temsil edecek olan Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.


Haftanın 5 günü çalışıyorlar


Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez katıldığı 1.Ligi’nde başarılı bir sezon geride bırakan ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olanDerince Belediyespor, yeni sezonda da başarı çıtasını yükseltme peşinde. Antrenörler Hasan Alemdar ve Merve Su nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Sarı Lacivertli kızlar, haftanın 5 günü çalışıyor.


İki hazırlık maçında beş gol attılar


Derince Suni Çim Stadı’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, hazırlık maçlarındaki performansıyla da dikkat çekiyor. Sezonun ilk maçında Sakarya Bayan Futbol Takımı’nı 5-0 gibi farklı skorla geçen Derinceli kızlar, ikinci maçında da Kayseri Gençlerbirliği'ni 8-2 yenmişti.


Milli takımlara 11 sporcu


Altyapıdan gelen sporcularıyla Türkiye’nin örnek kadın futbol kulüplerinden biri olan Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, milli takımlara da en fazla sporcu veren kulüp unvanını elinde bulunduruyor. Sarı Lacivertli takımda forma giyen Semanur Akbaş, Mihriban Topal, Kübra Berber, Eda Duran, Elif Tunçtürk, Sedanur İnce, Büşra Taşkın, Havvanur Tezcan, Fatma Gülen, Serenay Öziri ve Buse Güngör, milli takımın çeşitli kategorilerinde forma giyiyor.


Alemdaroğlu hedefi açıkladı


Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Hasan Alemdaroğlu, yeni sezonda da başarılı işlere imza atacaklarını belirterek “İki yıl önce başladığımız bu yolda 2.Lig’den 1.Lig’e çıktık. Ardından Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonluğuna ulaştık. Şu anda Türk milli takımlarına en çok sporcu veren kulübüz. Yeni sezonda başarılarımızı devam etmek istiyoruz” dedi.


KAYNAK : Derince Ekspres

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...