Cuma, Eylül 06, 2013

Bakırköy Belediyesi’nden Amatörlere destek!

Bakırköy Belediyesi, ilçesindeki 14 Amatör spor kulübüne malzeme yardımı yaptı. Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in de katıldığı törende ilçeden faaliyet gösteren Kulüplere, forma, krampon, eşofman, yağmurluk, tekmelik, antrenman ayakkabısı, maç ve antrenman topundan oluşan malzemeler teslim edildi.



Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün içerisindeki Bakırköy Belediye Stadında gerçekleşen ve Amatör Kulüplerin yoğun katılım gösterdikleri törende bir konuşma yaptı: Erzen, 2004 yılından bu yana Amatör Kulüplere malzeme desteği verdiklerinin altını çizerek, “spor yapan gençlerimize gerekli malzemeyi vererek kendilerine güç kattığımıza inanıyorum. Amatör spor kulüpleri bizim için son derece önemli. Bu kulüpler, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmekle topluma da hizmet etmekte. Bu nedenle desteklenmeleri gerekmektedir ve desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.


 


Bakırköy Belediyesi ayrıca, Bocce sporcularına malzeme yardımı yaparken, 5’ncisi sona eren Zafer Kupasında dereceye giren takımlara da kupalarını verildi. Bakırköy Belediyesi Stadının (her ikisinin de) zeminlerinin yenileneceğini ifade eden Erzen ayrıca, Bakırköy Belediyesi Yaz Spor Okullarına katılan minik sporculara da katılım belgesi verirken, tüm öğrenciler ile tek tek ilgilendi ve yaz spor okulunda neler öğrendiklerini ve memnun kalıp kalmadıklarını sordu. 


 


Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İbrahim Mamati de yaptığı konuşmasında Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e Amatör Spor Kulüpleri adına teşekkür etti. Törene katılan sporcular, sporcu aileleri ve Yöneticiler günün anısına Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="78739,78740,78741,78742,78743,78744,78745,78746,78747,78748,78749,78750,78751,78752,78753,78754"]

2 yorum:

ozi dedi ki...

Bunlar 2-3 bin TL lik malzemeyi nimet sayıyolar. Bu işleri bırakıp belediye sınırlarındaki takımlara geçici yardım yerine takımların rahat rahat antreman yapabilecekleri ve belli bi gelir kazanımları için kulüplere kendi lokallerini kurmak için yer tahsisinde bulunsunlar. Zaten onu yaptığında kulübün senin malzemene ihtiyacı kalmayacak.Sorsan bütün belediyeler spor kulüplerine destek vermekte ama sadece malzeme :D 3 liralık t-shirt 3 liralık short ve 2 liralık çorap :D. Kalıcı destek sıfır... İstanbuldaki 10 kulübün 9 buçuğu ekonomiksel ve yerleşim bazında sıfır... Bir çoğu takım altyapıda en fazla 2 takımla lige katılıyor. Aileler bile bu durumdan çok fazla derecede şikayetçi. Futbolu sevipte iş ve okul sebebi ile ilgili spor yapamayan çok sayıda genç mevcut. Kulüpler saha yönetimi hangi saatte antreman yapın derse o şekilde yapmak zorunda kalıyor. ama en azından destekle tesisleşme yapılabilir. Çocuk ve gençlerin sıkıntılı ortamlardan uzaklaşmaları sağlanır.

Emre Öngün dedi ki...

Biz Belediye Başkanımızdan Memnunuz Sporu Seven ve Amatör Takımlara Elinden Geldikçe Yardım Eden Bir Başkan Bakırköy de ki Tüm Kulüp Başkanlarını Tanıyan ve İsimlerini Eksiksiz Bilen Biri Kaç İlçede Bu Tarz Bir Belediye Başkanı Var.Biz Belediyemizden ve Başkanımızdan Memnunuz.İlçemizde ki Sıkıntılarda İçimizde Çözüme Kavuştururuz.Kimseye Muhtaç Olduğumuz Bir Konu Yoktur.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...