Pazartesi, Kasım 05, 2012

Tugay’ın Füzesi, 3 Puan Getirdi

ARMUTLU BELEDİYESPOR: 1 AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Armutlu Belediyespor, ligin 6. hafta müsabakasında konuk ettiği Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor’u, Tugay’ın attığı harika golle 1-0 devirdi ve 3 hafta sonra galibiyet elde etti.



Ligde inişli çıkışlı grafik sergileyen Armutlu, taraftarı önünde Ayvalıkgücü’nü yenmesini bildi. Armutlu İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya iki ekip de kontrollü start verdi. İlerleyen bölümlerde pozisyonlar olsa da taraflar gol yollarında tehlike yaratamadı. Maçta dakikalar 44’ü gösterdiğinde Armutlu Belediyespor, rakip ceza sahası hemen dışından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökay, Tugay’a pasını çıkardı. Tugay’ın gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak Ayvalıkgücü ağlarına gitti ve Armutlu Belediyespor, 1-0 öne geçti. Bu gol, aynı zamanda ilk 45 dakikanın sonucu oldu.

Müsabakanın ikinci devresinde nefesler kesildi. Karşılıklı atakların olduğu bu devrenin 82. dakikasında Siyah Beyazlı takımımızda Murat, kırmızı kartla oyun dışında kalırken, son 8 dakikayı Yalova temsilcisi10 kişi oynadı. Ancak mücadelede başka gol olmadı ve Armutlu, Tugay’ın şık golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 7 puana yükselen Armutlu Belediyespor, 8. sıraya tırmandı. İkinci yenilgisini alan Ayvalıkgücü Belediyespor ise 9 puanda kaldı ve 5. sırada haftayı kapadı.

KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...