Salı, Kasım 06, 2012

Beyköy Belediyespor Tuna'yla güzel

BEYKÖY BELEDİYESPOR: 2 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ: 1
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup beşinci hafta maçında Kaynaşlı Stadı'nda Beyköy Belediyesor ile Kütahya temsilcisi Dumlupınar Üniversitesi karşı karşıya geldiler. Düzce temsilcisi, son 20 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı Tuna'nın golleriyle 2-1 kazandı.
Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında kalecinin büyük hatasını affetmeyen Tuna’nın kaydettiği golle Beyköy Belediyespor 1-0 öne geçti. Misafir Dumlupınar Üniversitesİ 5. dakikada Y.Emrah’ın golü ile eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 33. dakikasında Adem’in pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Tuna topu filelerle buluşturdu ve ev sahibi takımı bir kez daha öne geçirdi. İlk yarı 2-1 sona erdi.

Beyköy 10 kişi kaldı
İkinci yarıda Beyköy Belediyespor üçüncü golü, Kütahya temsilcisi ise beraberlik golünü aradı. Mücadelenin 65. dakikasında Mesut’un çift sarıdan kırmızı kart görmesi ile Beyköy Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan Beyköy belediye rakibine gol izni vermedi ve sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 11’e çıkardı. Kırmızı-Siyahlı ekip oynadığı futbolla şampiyonluğun en büyük adayı olduğu bir kez daha gösterdi.


Bu galibiyetle Beyköy Belediye puanını 11'e çıkarırken Dumlupınar Üniversitesi 12 puanda kaldı. Beyköy Belediye haftaya İstanbulspor deplasmanına giderken, Dumlupınar Üniversitesi sahasında Dikilitaş ile mücadele edecek.

STAT: Kaynaşlı
BEYKÖY BELEDİYESPOR: Orçun, İlhan, Bahadır Altın, Mesut, Gökhan, Soydan, Adem, Yasin, Tuna (82 Doğancan), Bahadır Kıyak (75 Enver), Selim (72 İsmail)
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ: Alihan, Akyan, Özkan, Y.Emrah, Ali Nail (70 Erhan), Gökay, Yunus, Melik (88 K.Ensari), Onur, Şaban, Muhammet
KIRMIZI KART: Mesut (68)
GOLLER: Tuna (1, 33) / Y. Emrah (5)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.