Salı, Kasım 06, 2012

Dönmez: Çok sakatımız vardı

İstanbul Süper Amatör Ligde grubunda sıkıntılı günleri geride bırakamayan Ömerlispor’un geçtiğimiz cumartesi günü oynadığı karşılaşmadan da mağlup ayrılmasının sakatlarının çokluğuna bağlayan siyah beyazlı ekibin Başkanı Vedat Dönmez bir an evvel toparlanmaları gerektiğine dikkat çekti

Grubunda son olarak oynadığı karşılaşmadan yine mağlubiyetle ayrılan Ömerlispor’un kötü gidiş hatta bir şekilde son vermeleri gerektiğini belirten kulüp Başkanı Vedat Dönmez “ kötü gidişimize bir an evvel son vermemiz gerekiyor. Son olarak oynadığımız karşılaşmada kadromuzdaki oyuncularımızın bir çoğununu sakat olmasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık ve bu maçtan da mağlup ayrılmak zorunda kaldık. Böyle gitmesi halinde ligin alt sıralarından kurtulmamız zora girecek” dedi. 
Şanssızlığımızı yeneceğiz
Ömerlispor’un sakatlıklardan dolayı şanssız olduklarını belirten kulüp Başkanı Vedat Dönmez “ Şanssızlıklardan dolayı biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bu şanssızlığımızı üzerimizden atmamız gerekiyor ve bir galibiyet serisini yakalamamız gerekiyor. Bu konuda teknik heyete ve oyuncularımıza güveniyorum inşallah bunu başaracağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...