Perşembe, Kasım 08, 2012

Tüm Kayserililer Derneği Futbol Turnuvası devam ediyor


İstanbul’da bulunan tüm Kayseri Derneklerini tek çatı altında toplayan ve Genel Başkanlığını Spor Yazarı Fatih Doğan’ın yaptığı, Tüm Kayserililer Derneği'nin (TÜMKAYDER) bu sene 3’ncüsünü düzenlediği ‘İstanbul Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği Futbol Turnuvası’ tüm hızıyla devam ediyor.


İlkinde Alakuşak’ın, ikincisinde ise Yeşilbağ’ın şampiyon olduğu Futbol Turnuvası bu sezon da İstanbul Esenler Belediye Stadında düzenleniyor.

Turnuvaya, bu sene, Akdere, Boke, Cücün, Çaylıca, Çiftlik, Çömlekçi, Çöten, Gazi Kasabası, Kabaklı, Kızılören, KİYAD (Kayseri Yardımlaşma Derneği), Kömür, Pusat, Sarıca, Şahmelik ve Yeşilbağ takımları katılıyor. 

İlk 4 haftası geride kalan Turnuvada, KİYAD (Kayseri Yardımlaşma Derneği), Sarıca ve Kabaklı takımları son haftaya lider durumda girerken, bu hafta sonu oynanacak maçlar sonunda Çeyrek Final oynamaya hak kazanan takımlar belli olacak.

İstanbul Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Doğan’ın tüm maçları yerinde takip ettiği ve Fair-Play çerçevesinde geçen maçlara Köy ve Kasaba mensupları da yoğun bir ilgi gösteriyorlar.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.