Pazartesi, Kasım 05, 2012

Haliç'ten Onur'lu üç puan!

HALİÇSPOR: 2 ONURSPOR: 0 (U17)
İstanbul U17 ligi 24.grupta yer alan Haliçspor ve Onurspor gençleri Yıldıztabya sahasında karşılaştılar. Oldukça güzel ve mücadele dolu karşılaşmayı Haliçspor Muhammed ve Veysel'in attığı goller ile 2-0 kazandı.



Yeşil Beyazlı ekip bu galibiyet ile puanını 8 yaptı. Maç başından sonuna kadar mücadele dolu, pozisyon bolluğu ile geçti. Daha ilk dakikalarda Onurspor oyuncularından Ahmet, girdiği ikili mücadele sonrasında burnuna aldığı darbe sonucunda oyunu terk etti. Aldığı darbe sonucunda burnunda kanama oldu, saha içerisinde ilk müdahaleyi yılların sağlıkçısı Hasan Akarsu yaptı ve kanama durduruldu. Buradan kardeşimize büyük geçmiş olsun der, Hasan Akarsu'ya da yaptığı müdahale için teşekkür ederiz.




Oyunun kaderinin değiştiği an ise Haliçspor teknik sorumlusu Nedim hocanın oyuncu değişikliği ile oldu. Oyuna dahil olan Muhammed buluştuğu ilk topu gole çevirdi. 1-0 Bu dakikaya kadar ortada geçen mücadele dolu maç bir anda yeşil beyazlı ekibe döndü. Golün etkisinden kurtulmaya çalışan Onursporlu gençler geride verdikleri açıklar nedeni ile kalelerinde ikinci golü gördüler. Haliçspor adına Veysel takımının ikinci golünü attı ve maç bu skor ile bitti. 2-0


Haftaya Haliçspor Gençosman deplasmanına gidecek , Onurspor ise sahasında Bolluca'yı konuk edecek.

STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Ömer Faruk Yavuz, Yalçın Dursun, Cafer Şenay
SAHA KOMİSERİ: Rahim Şengün
HALİÇSPOR: Ali Rıza, Şevki, Cenk, Oğuzhab, Berat, Veysel, Furkan, Kadir, ERay, Ali, Hakan
TEKNİK SORUMLU: Nedim Ertuğrul
ONURSPOR: Emre, Ahmet, Sezer, Özgür, Salim, Bekir, Muhammet, Yasin, Taner, Ömer, Fırat
TEKNİK SORUMLU: Suat Çoban





HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.