Çarşamba, Kasım 07, 2012

Şişli'de yılın en iyileri ödüllendirildi!

Şişli Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, 2011–2012 sezonunda ilçede başarılı olan kulüpleri, düzenlediği bir geceyle ödüllendirdi. Ortaköy The House Hotel’de gerçekleşen gecenin ev sahipliğini Nişantaşı Spor Kulübü Başkanı Ferit Baltacıoğlu yaptı. Kulüpler geceye büyük ilgi gösterirken, sunulan ikramlar, hoş sohbetler, dayanışma ve kaynaşma gecesine damga vurdu.
Gecede Şişli Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Karaman, Başkan Vekili Abidin Yaman, Metin Altıparmak, Orhan Budak, Muhittin Karakullukçu, Ali Kargidanoğlu ve Yüksel Mataracı ile birlikte Yönetim Kurulu tam kadro katıldı.


Ayrıca bu anlamlı ve özel geceye Nişantaşı Spor Kulübü Başkanı Ferit Baltacıoğlu ve Yöneticisi Fatih Kopmazkaya, Halit Rıfat Paşaspor’dan İsmail Şahin ve Abidin Yaman, Ayazağa Esenspor’dan Kadir Kargidanoğlu, Ali Kargidanoğlu, Mahmut Şevket Paşaspor’dan Alişan Toğan, Ayazağa Birlikspor'dan Orhan Civelek, 57 Gençlik’ten Nail Değirmenci, Taksimspor'dan Garo Hamamcıoğlu, Mecideköyspor’dan Bülent Zent, Mazhar Uzun, Muhittin Karakullukçu, Ulutepespor'dan Fatih Durna ve Ali Gider, Şişli Yaylaspor’dan Zeki Filik, Feriköy Paşa Mahallesi’nden Orhan Budak, Kuştepespor’dan Ecevit Şahin, Ayazağaspor'dan İbrahim Keskin ve İslam Kara, İzzetpaşaspor’dan Halit Yılmaz ve Yüksel Mataracı katıldı.
Şişli Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Karaman geceye icabet eden tüm konuklara 'hoş geldiniz' dileklerini ilettikten sonra, birliğe yeni katılan Nişantaşı Kulübü Başkanı Ferit Baltacıoğlu kendini tanıttı. Gecede hoş geçen sohbetlerin yanı sıra kulüplerin sıkıntıları da dile getirilerek, önümüzdeki günlerde sorunların giderilmesi üzerine çalışmalar yapılacağı müjdeleri de verildi.


Taksimspor’dan çelenk 
Taksimspor Kulübü bu anlamlı geceye bir de çelenk gönderdi. Üzerinde Taksim Spor Kulübü yazılı sarı kırmızı çiçeklerle donatılmış çelenk davetlileri karşıladı.


Gecenin sonunda U13 Ligi'nde Feriköy, U14 Ligi'nde Feriköy ve Ayazağaspor, U15 Liginde şampiyon olan Feriköy, U16 Ligi'nde şampiyon olan Kuştepe ve Halil Rıfat Paşa, U19/2.Ligi'nde şampiyon olan Taksimspor, 2.Amatör Lig'de şampiyon olan İzzetpaşa, 1.Amatör Lig'de şampiyon olan Ayazağaspor ve Süper Amatör Lig’de grubunu şampiyon olarak tamamlayan Halide Edip Adıvarspor takımlarına kupaları takdim edildi. Ayrıca gecede en centilmen kulüp ödülünü de Mecidiyeköyspor aldı.


Baltacıoğlu’na özel ödül 

Şişli Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Karaman, gecenin sonunda Nişantaşı Kulübü Başkanı Ferit Baltacıoğlu’na "Amatör Spora yapmış olduğunuz maddi ve manevi katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz, şükranlarımızı sunarız" yazılı bir plaket takdim etti.

Baltacıoğlu: Aranızda olmaktan dolayı gururluyum

Ferit Baltacıoğlu almış olduğu plaket sonrası konuşmasında, "Seronomiler çok klişe. Hepsi güzel anılar, tabiî ki de kısa süren anılar. Kupayı alıyoruz ama esas onun arkasındaki aylarca, hatta yıllarca süren çalışmalar çok kutsal. Bu spor dünyasındaki insanlar en ufak bir karşılık beklemeden yapıyorlar. Bu hizmetin arkasında büyük emek, büyük çaba var. Bırakın bir karşılık beklemeyi elinizi ve yüreğinizi taşın altına koyuyorsunuz. Bunun için de herkese teşekkür ediyorum, aranızda olmaktan dolayı çok gururluyum’’ dedi.

Gece topluca verilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. 

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

7 yorum:

Adsız dedi ki...

halide edip adıvar yine yok niye yok. şişli takımı diil mi

Adsız dedi ki...

feriköy neden yok bizde sizi tanımıyoruz ahmet kahraman efendi..molla

Adsız dedi ki...

m.köy tayfunda yok bazı klüplere özel bi gece sanırım ahmet bey ayrımcılık size yakışmıyo.

Adsız dedi ki...

Bazı şeylere gerçekten anlam veremiyorum ŞİŞLİ'de her sezon şampiyon olan tek takımdır HALİDE EDİP ADIVAR adı sadece ufak bir bölümde geçiyo ŞİŞLİ'de bi efsanedir FERİKÖY adı sadece bi bölüm'de geçiyo nişantaşı izzetpaşa taksim ne alakadır sürekli onların isimleri gündem'de izzetpaşamın burdanı halit yılmaz orda olduğunu için mi ? taksim spor çelenk gönderdiği için mi ? nişantaşı başkanının sahini olduğunu Ortaköy The House Hotel'de gecenin düzenlendiği için mi bu kulupler bu isimler ön plan'da şişli 3 takımdan ibaret ise buyrun bu sene kümede kalın izzetpaşa taksim spor...

Adsız dedi ki...

Şişli' de Ayazağaspor, Feriköy, Halide Edip Adıvar hariç diğer takımlar piyondur. Bu 3 takım taraftarı ile potansiyeli ile her zaman ön plandadır. ama bu 3 takım hariç diğer takımların isimleri ön planda neden acaba ?

Adsız dedi ki...

izzetpaşa muhtarı halit yılmaz orda
taksim spor çiçek göndermiş
nişantaşı spor kulubüde başkanın hotelin'de geceyi organize etdirmiş bu takımlar bu yüzden ön plan'da sanırım :) biz çiçek gönderemedik bizim hotelimiz yok bizim muhtarımız siyasetci değil lütfen kusura bakmayın ;)

Adsız dedi ki...

BAZI ARKADAŞLAR ACIMASIZ ELEŞTİRİLER YAPMIŞLAR!!!!
FAKAT ELEŞTİRİRKEN KONUYA ÇOK HAKİM OLMADIKLARI ANLAŞILMAKTADIR.FERİKÖYÜN 3 ADET KUPASINI BİR YÖNETİCİSİ TEŞEKÜR EDEREK ALMIŞTIR .HALİDE EDİP ADIVER GECEYE DAVETLİ OLMALARINA RAĞMEN BAŞKANLARININ YOGUN İŞLERİ DOLAYISIYLA GECEYE KATILAMIYACAKLARINI BİLDİRMİŞLERDİR
KULUPLER BİRLİĞİNE ÜYE OLAN TÜM KULUPLER GECEYE DAVET EDİLMİŞTİR ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE SUNULUR.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.