Perşembe, Kasım 08, 2012

Kavacıkspor rekora koşuyor!

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grupta mücadele eden Kavacıkspor tüm gruplar dikkate alındığında almış olduğu 5 beraberlikle kendi kategorisinde rekora koşuyor! Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Ligden düşen ve bu sezon Kamil Çolak yönetiminde 1.Amatör Ligde camiasını temsil eden yeşil-beyazlı ekip gol yollarındaki şanssızlığını bir türlü kıramıyor.


İstanbul 1.Amatör Ligde mücadele eden 169 takım içinde en fazla beraberliği (5) olan tek takım olan Kavacıkspor'un Antrenörü Kamil Çolak, "Aldığımız sonuçlar ile beraberliklerin takımı olduk. Özellikle golsüz beraberliklerimiz ile de dikkatleri çekmekteyiz. Maalesef birçok gol pozisyonuna girmemize karşın bizi galibiyetlere taşıyacak son vuruşları yapamıyoruz. Futbolcularımız da bu durumdan şikayetçi. Ne kadar işi sıkı tutarsak tutalım bu duruma son veremiyoruz." diye konuştu.

Hafta sonunda grupta kendileri gibi galibiyet sevinci yaşamamış olan Orhanlıspor ile yapacakları maçın son derece önemli olduğunu belirten yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kamil Çolak, "İnşallah ilk galibiyetimizi bu müsabaka ile alacağız. Artık bu duruma bir yerde nokta koymanın zamanı geldi. Cumartesi günü Tuzla'da gerçekleşecek olan karşılaşmadan galibiyet haberini camiamıza verebilmek için heyecanlanmaktayız." şeklinde konuştu. Orhalıspor grupta 2 beraberlik ile son sırada yer alırken Kavacıkspor ise rakibinin 2 basamak üstünde bulunuyor.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...