Çarşamba, Kasım 07, 2012

Vefaspor gecesinde dayanışma rüzgarı

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta ekiplerinden Vefaspor’un Ataköy Marina Nossa Costa’da 5 Kasım 2012 Pazartesi akşamı düzenlenen geleneksel gecesinda tüm Vefalılar bir araya geldiler.


104 yıllık tarihi ile Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan Fatih ekiplerinden Vefaspor’un düzenlenen dayanışma gecesine seçkin konuklar katıldı.

Gecede Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran ile Yönetim Kurulu Üyeleri, geceye katılan konuklarla yakından ilgilendiler. 

Vefaspor Yönetim Kurulu’nun düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde, spor dünyasının önde gelen isimleri ile Vefaspor sevdalıları oldukça eğlenceli dakikalar geçirdi.

Gecede bir konuşma yapan Vefaspor Başkanı Mesut Gülbaran “Sizlerle böyle güzel bir gecede buluşmaktan dolayı şahsım ve Yönetim Kurulum adına çok mutluyuz. Yönetim Kurulu olarak hedefimiz, 104 yıllık şanlı bir tarihe sahip olan Kulübümüzü layık olduğu konuma getirmektir” dedi.

Geceye aileleriyle birlikte gelen davetliler, sanatçı Gökhan Sezen’in söylediği şarkılarla coşarken, oldukça keyifli zaman geçirdiler.

HABER: BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: http://www.vefaspor.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Paralı Fatih takımlarının yöneticileri dışındaki bütün takım yöneticilerini davet etseydiniz keşke.Emin olun her takımın yöneticisi Semtlerinde başarılı olan takımların gecelerine destek verebilecek durumda.O kadarda ölmedi takımlar...

Adsız dedi ki...

Madem destek vereceksiniz klüp kapanma aşamasında geldigi dönemde neredeydiniz.mesut baskan gerekli önemli isimlerle yoluna devam ediyor.yani kotu gün dostlariyla...baskalarına hiç gerek yok...

Adsız dedi ki...

vefaspor kulübü fatihin ilk türkiyenin dördüncü külübüdür siz diger külüplerimizin syın başkan ve yneticilerin beraberligi bütünleşmesinden mutluluk duyarız dahaevvelki gecelerimize davet ettigimiz halde gelmemelerindendir hasasiyetinize teşekkür ederiz ayrılık yok olmamıza birlikelik büyümeyi getirir

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.