Çarşamba, Kasım 07, 2012

Telsizspor'dan süper geri dönüş

BAHÇELİEVLER OLİMPİKSPOR: 2 TELSİZSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta Telsizspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Bahçelievler Olimpikspor'u 3-2 yenerek iddiasını sürdürdü.
Karşılaşmaya çok iyi başlayan Olimpikspor, 10 ve 15. dakikalarda sağ taraftan yapılan ortalar sonrası kafa golleriyle 2-0 öne geçti.
Şok goller sonrası bir süre bocalayan ancak daha sonra toparlanan Telsizspor kurduğu baskı sonrası ilk yarının sonunda farkı bire indirdi. Kadir'in uzun topunu göğsüyle önüne alan Ozan şık bir vuruşla takımını umutlandırdı.

İkinci yarıda iyice yüklenen Telsizspor 55. dakikada sol çaprazdan serbest atış kazandı. Topun başına geçen Uğur'un açtığı ortada iyi yükselen Soner düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı başarılı bir şekilde kullanan Ozan skoru 2-2 yaptı.
2-2'den sonra iki ekibin de atakları vardı. Zirve iddiasından uzaklaşmamak için mutlaka kazanması gereken Telsizspor 80. dakikada aradığı golü buldu. Sol taraftan Uğur'un ortasına arka direkte düzgün bir vuruş yapan Burhan skoru 3-2 yaptı. 
Son bölümde Olimpikspor yüklense de maç bu skorla bitti. Dakika 90'da hakeme itirazlarını artıran Olimpiksporlu bir futbolcu kırmızı kart gördü.

Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Takımdakı arkadaslık kardeslık cok ust duzeyde yardım ıstek beraberlık hersey var genclerın azmı herseyı gosterıyor burhanla ozanın performansı goz kamastırıyor

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar bazri söyleyin ilk golde elle adılan gol 2 gol bedava penaltı bunlarıda söylerseniz telsizli arkadaşlar ama yinede helal olsun 2*0 dan macı 3-2 almanız

Adsız dedi ki...

2-0 yaptıktan sonra oyunu cırkınlestırıp sogutup zaman gecırmeye calısıp hakemın her kararına ıtıraz ederek telsız sporun 30 dksını aldınız zaten cocukların guzel oyununa golge dusuremezsınız.

Adsız dedi ki...

sen macı seyretmemişsin kardeş. ilk golü elle aldı diyorsun .genç ozan iki kişinin arasında aslanlar gibi güğsüyle önüne aldı. hatta tekme attı defan oyuncusu ama .ozan düşse penaltı olurdu ama. ozan gol atmayı tercih etti gayet güzel bir goldu .bence birinci likte bile ender görülen gollerden biriyindi tebrik ediyorum telsiz sporu başarılar diliyorum

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...