Pazartesi, Kasım 05, 2012

Özmuratspor deplasmanda bir puanla döndü

SARIYER YENİ MAHALLE: 1 ÖZ MURATSPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta haftanın derbisi olan olan Sarıyer Yeni Mahallespor, Özmuratspor takımları ligin 8.haftasında karşı karşıya geldiler. Mücadele karşılıklı atılan birer golle sona erdi.

Misafir takım Özmuratspor oyunun 5.dakikasında Özeri'n orta sahadan aldığı topu kaleyi karşıdan gördü ve sert şutu kaleci Uğur'un bakışları arasında top ağlara gitti. Bu golle siyah beyazlılar  ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıya ev sahibi Sarıyer Yeni Mahallespor gol ve goller için sahaya çıktı. İlk yarıya oranla daha baskılı ve atak futbol oynayan Sarıyer Yeni Mahallespor rakip kalede etkili olmaya başladı.

57.dakikada misafir takımdan Samet çift sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Siyah beyazlılar geri kalan sürede sahada on kişi eksik etmek zorunda kaldı. 67.dakikada ev sahibi Sarıyer Yeni Mahallespor'da Fikret ceza alanın içinde topu Özmuratspor ağlarına yollayarak skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilerleyen süresinde her iki takım girdikleri pozisyonlardan yararlanamayınca karşılama karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve puanlarda paylaşılmış oldu.

12.Grupta haftanın derbsinde galip çıkmayınca Sarıyer Yeni Mahallespor yenilgisiz 20 puanla liderliğini sürdürürken, takipçisi Özmuratspor'da 17 puanla üç puan 2.sırda iddiasını sürdürdü.


Şakiroğlu: Sarıyer Yeni Mahallespor yönetimine teşekkür ederim
Özmuratspor'un Genel kaptanı İbrahim Şakiroğlu, ''Sarıyer Yeni Mahallespor kulübü yöneticileri maç öncesi ve sonrası bizlere büyük misafirperverlik gösterdi. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ederim'' dedi.
Sarıyer Yeni Mahallespor:Uğur, Mert, Burak, Muhammet ,B.Serkan, Fikret, K.Serkan, Ümit, Dinçer, Mehmet, Yakup

Özmuratspor: Özgür, Hakan,Samet, Gürkan, Murat, Muhammet, Ümit, Adültalip, Burak, Özer, Bülent

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.