Salı, Kasım 06, 2012

Mecidiyeköy Sütlüce'yi liderlikten etti

MECİDİYEKÖYSPOR: 3 SÜTLÜCESPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Mecidiyeköyspor, Alibeyköy Stadı'nda konuk ettiği Sütlücespor'u 3-0 yenerek hem rakibinin namağlup unvanına son verdi hem de liderlikten etti. Sarı-Yeşilliler böylece ilk iki iddialarını da sürdürmüş oldular.
İlk dakikalarda Mecidiyeköysporlu Murat'a yapılan bir müdahale sonrasında kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Yusuf takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi.
İkinci yarı için takımlar sahaya çıkarken, her iki takımın hocaları Ahmet Keçeli ve Ergün Bostan saha içerisinde bile taktiklerini vermeye ve oyuncularını uyarmaya devam ediyorlardı. Hakem Kadir Cengiz sahaya gelerek ikinci yarının başlama vuruşunu yaptırdı. 

Mecidiyeköy hızlı ataklarla etkili oldu
Sütlücespor oyuncuları başlama vuruşu ile rakibi üstünde baskı kurmaya çalıştı ancak Mecidiyeköylü futbolcular buna müsaade etmediler. Sarı-siyahlı konuk ekibin kaptanı Murat sık sık ataklara katılarak forvetine destek verdi. Ev sahibi ekibin hızlı oyuncuları Murat Yusuf ve Tunç rakiplerinin geride verdikleri açıkları iyi değerlendiriyordu ancak bir türlü kaleci Fatih'i geçemiyorlardı. Yine bir ani atakta rakibini eksik yakalayan Sarı-Yeşilli takımda Tunç taşıdığı topu 18 içindeki Murat'la buluşturdu. Murat da skoru 2-0 yapan golü attı. 


Ali günündeydi
Bu gol ev sahibi ekibi biraz daha rahatlattı. Bu pozisyonlar olurken oyunun akışına kendisini kaptıran tecrübeli teknik direktör Ahmet Keçeli, yaptığı itirazlar sonrasında hakem Kadir Cengiz tarafından tribünlere gönderildi.
Maçta oyun biraz daha hızlandı ancak ataklar kalecilerde son buluyordu. Özellikle Mecidiyeköy kalecisi Ali yaptığı kritik 2-3 kurtarış ile takımının galibiyetinde görevini tam anlamı ile yapmış oldu. Maç bu skor ile bitecek gibi görünüyordu ancak son dakikalarda sahneye Tunç çıktı ve güzel futbolunu attığı gol ile süslemiş oldu. 
Maç sonrası Mecidiyeköy oyuncuları ve kenar yönetimi büyük sevinç yaşadı.

STAT: Alibeyköy 
HAKEMLER: Kadir Cengiz, Ercan Ayaz, Koray Türkekul
SAHA KOMİSERİ: Oktay Düzdirek
MECİDİYEKÖYSPOR: Ali - Ufkun - Kerim - Ümit - Burak - Alper -Semih - Ahmet - Murat - Yusuf - Tunç
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Keçeli
SÜTLÜCESPOR: Fatih - Fatih Ç. - Yılmaz - Murat - Cihat - Mahmut -Selahattin - İnan - Onur - Uğur - Melih
TEKNİK SORUMLU: Ergun Bostan
GOLLER: Yusuf, Murat, Tunç 

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.