Pazartesi, Kasım 05, 2012

Kazım Karabekir Mevlana zirve takibini sürdürüyor!

KAZIM KARABEKİR MEVLANA :3 ANADOLU HİSARI :2
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor ile Anadolu Hisarı İdman Yurdu karşı, karşıya geldiler. Geçtiğimiz hafta Terazidere ile deplasmanda berabere kalan Gaziosmanpaşa temsilcisi 8.dakikada yenik duruma düştüğü maçı, Uğur, Barış ve Hasan’ın golleriyle 3-2 kazanarak 9. maçında 5.galibiyetini aldı ve 3.sıraya yükseldi. Anadolu Hisarı ise 9. maçından da galibiyet çıkartamadı. Beykoz ekibinin golleri ise Mustafa ve Mücahit’ten geldi.

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup maçında Kazım Karabekir Mevlana, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Anadolu Hisarı’nı konuk etti. Konuk Beykoz temsilcisi maça çok iyi başladı ve 8. dakikada Mustafa, mavi-beyazlı savunmasının duraksadığı anda araya giren golü ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi bu gole 10. dakikada cevap verdi. Bu dakika gelişen Kazım Karabekir Mevlanaspor atağında Tarık sağ taraftan topla buluştu, önündeki rakipten sıyrılan Gaziosmanpaşa temsilcisinin kaptanı, Uğur’a mükemmel bir orta yaptı. Son haftalarda formu yükselen Uğur da, kaleci Emin’in üzerinden fileleri havalandırdı. 1-1

45.dakikada Kazım Karabekir Mevlana ikinci golü buldu. Sol taraftan yine kaptan Tarık’la gelen Kazım Karabekir Mevlana atağında, kaptanın mükemmel pasında Barış, Anadolu Hisarı kalecisi Emin'in kapattığı köşeden topu  filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Hakem Sinan Ertingü bu golden oyuna 3 dakika ilave etti. İlk devrenin uzatma dakikada 2. golü atarak takımını öne geçiren Barış'ın pasında Hasan, sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya geldi, mavi-beyazlıların bu sezonki en iyi transferlerinden birisi olarak göze çarpan genç futbolcu kaleci Emin’in üstünden topu ağlara göndererek ilk yarının sonucunu ilan etti, 3-1.

İkinci 45 dakikada konuk ekip Anadolu Hisarı farkı azaltmak için daha baskılı oynadı ancak kaleci Atilla’yı geçmeyi başarmadılar. 85.dakikaya mükemmel bir performans sergileyen Gaziosmanpaşa temsilcisinin tecrübeli kalecisi bir degaj sırasında kasığında sakatlanarak oyundan çıktı yerini genç Onur'a bıraktı.

89.dakikada ise Anadolu Hisarı ikinci golünü buldu. Konuk ekibin gelişen atağında taç çizgisi kenarında savunma oyuncusu Anıl’ın yaptığı faulde konuk ekip serbest vuruş kazandı. Mücahit mükemmel bir vuruş ile topu Kazım Karabekir Mevlana ağlarına gönderdi ve farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda Anadolu Hisarı’nın baskısı sonuç vermedi ve Kazım Karabekir Mevlana kendi sahasında Anadolu Hisarı'nı 3-2 mağlup ederek 3 puanı aldı.

STAT: Kazım Karabekir Mevlana
HAKEMLER: Sinan Ertingü, Okan Akbal, Mustafa Çil
SAHA KOMİSERİ: Naim Yaman
KAZIM KARABEKİR MEVLANA: Atilla (Onur), Anıl, Soner, Volkan, Cihan, Murathan (Tolga), Hasan, Barış, Uğur (Hakan), Tarık, Tolga
TEKNİK DİREKTÖR: Kerem Barut
ANADOLU HİSARI: Emin, Semih, Fırat, Barış, Tolgahan, Ali, Mustafa, Ensar, Mehmet Salih, Orhan, Mücahit
TEKNİK DİREKTÖR: Erdem Eren
SARI KARTLAR: Tarık, uğur, cihan / Semih, Mücahit
GOLLER: Uğur, Barış, Hasan / Mustafa, Mücahit

HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

harbiden düşürdüler hisarı yazıklar olsun 100. yılda olurmu bu arkadaş hiçmi gören sahip çıkan yok...

Adsız dedi ki...

Hasan Barış Uğur Tarık ileri 4 lü mükemmel tebrikler çocuklar hız güç teknik zamanlama hepsi mevcut.. izlerken zevk aldığım nadir maçlardandı..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.