Salı, Kasım 06, 2012

Otobüsçülerin kahvaltısı uğurlu geldi

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Çatalcaspor’un geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı İstanbulspor Kulübü maçı öncesi Çatalca otobüsçüler kooperatifinin verdiği kahvaltı uğurlu geldi. Çatalca otobüs terminalinde yapılan kahvaltıya Çatalca belediye Başkanı Cem Kara da katılırken, Kooperatif yönetimi gelen misafirlerle tek tek ilgilendiler. 




Çatalcaspor’un geçtiğimiz Pazar günü oynadığı İstanbulspor karşılaşmasında aldığı galibiyetin öncesinde yaptığı kahvaltı yatıyor. Çatalcaspor’a destek her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz Pazar günü Çatalca otobüscüler kooperatifi tarafından terminalde verilen kahvaltıda yönetim kurulu her türlü detayı düşünmüşler. Oyuncuların maç öncesi moral ve motivasyon olarak iyi durumda olmalarını sağlayan kooperatif yönetimi oyuncularla da tek tek ilgilendiler. 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da katıldığı kahvaltı programına, Kooperatif yönetim kurulu, Çatalcaspor’lu yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı. Hoş sohbetlerin yapıldığı kahvaltıda Kooperatif yönetimi oyuncuların iyi bir kahvaltı yapmaları için ellerinden geleni yapmaları dikkat çekti. Bol çeşidin olduğu kahvaltıdan sonra çekilen hatıra fotoğraflarının ardından otobüsle sahaya getirilen oyuncular Kooperatif yönetimine teşekkür ettiler.

Yönetimden büyük ilgi
Çatalca otobüsçüler kooperatifi yönetim kurulu kahvaltıya gelen misafirlerle tek tek ilgilendiler. Muzaffer Ergün’ün yanı sıra Gürkan Gidiş, Cumhur Eteke, Hüseyin Aydın gibi yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda hiçbir eksiğin olmaması için ellerinden geleni yaptılar. Yaptıkları misafirperverlikten dolayı Çatalcaspor yönetim kurulu kooperatif yönetimine teşekkür ettiler. 

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...