Salı, Kasım 06, 2012

Kadir Şahin, Beykozspor’un yarınlarını hazırlıyor!

Türk Sporunun bir asrı aşan tarihi ile önemli markalarından olan 104 yıllık Beykozspor 1908 A.Ş.Takımı, Altyapı takımlarında tam anlamı ile bir seferberlik başlatmış durumda. Futbol kulüplerinde son yıllarda ortaya çıkan ekonomik kriz nedeni ile birçok kulüp kurtuluş reçetesi için altyapı yapılanmasına önem vermeye başladı. Beykoz 1908 A.Ş.takımı da ilk etapta bu sezon Liglere U14 ve U19 Yaş Grubu takımları ile iştirak edecek. Sarı-siyahlı yönetim Altyapı Takımlar ve futbol okulları Antrenörlüğüne daha önce de takımda forma giymiş olan Kadir Şahin'i getirdi.


1996-97 Futbol sezonunda Beykozspor forması giymiş bir isim olan Kadir Şahin Beykoz'da yeni yetenekleri ortaya çıkarabilmek için ciddi bir çalışma süreci başlatmış durumda.

Futbol yaşantısını Libadespor'da başlatan yetenekli isim daha sonra Keşanspor, Üsküdar Anadolu, İnegölspor, Beylerbeyispor, İznikspor, Beykoz ve Edirne DSİ Takımlarında forma giydi. 

Bu sezon başında Bölgesel Amatör Ligin Statüsü gereği en az 2 yaş kategorisinde liglere girme mecburiyeti olan sarı-siyahlı takımda tercihler U14 ve U19 Takımları için kullanıldı. Geçen sezon şu anda A Takım Teknik Direktörü olarak görev yapan Sabahattin Ömür nezaretinde girilen ligde başarılı sonuçlara imza atılmıştı. Hatta Sabahattin Ömür U19 Takımından birçok ismi A Takıma çıkarıp Lig maçlarında fazlası ile şans tanımıştı.

İşte aynı başarılı tablo için Kadir Şahin kolları sıvarken, ilk etapta futbol okulunda bir yapılanmaya gidildi. Kulüp Halı Saha tesislerinde hafta sonları futbola ait temel bilgileri alan ve akabinde bunları sahada yansıtma gayretinde olan minik futbolculara bir baba şefkati ile yaklaşan Kadir Şahin, her bir futbolcusunun farklı şekillerde beliren yeteneklerini, kuvvetli yönlerini gün yüzüne çıkarma düşüncesinde.

U14 ve U19 Takımı kadrosu için yetenekli kendilerine güvenen isimlere her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen Kadir Şahin yaptığı açıklamada, “Şu anda elimizde belli bir kadro yapılanması var. Ancak bu değil ki dışarı ile temasımızı tamamen kapattık. Tam aksine kendine güvenen, ‘Beykoz formasının ağırlığını taşıyabilirim’ diyen gençler ve diğer yaş gruplarından herkese kapılarımız ardına kadar açık. 

Biz şu anda her iki kategori karşılaşmaları için belirlediğimiz periyotta antrenmanlarımıza devam ediyoruz. 1999 ve üstü ve 1994 ve üst yaş gruplarından futbolculara kapılarımızı açtık. U14 Lig maçları sanırım Aralık 15 gibi başlayacak. Doğrusu futbolcularım gibi bizlerde heyecanlanmaktayız. 

U19 grubunda ise Ocak ayı ortalarında başlayacak maçlara değin vaktimiz var. Antrenmanlarımızı üst yaş grubunda Beykoz Çayırı ve Beykoz İbrahim Kelle Stadı arka sahada yapacağız. Futbol okulumuza da ilgi var, aileleri çocuklarını Beykoz gibi asırlık bir mazisi olan kulüpte yeteneklerini ortaya koyabilmeleri için büyük destek olmakta.” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

HOCAM SANA BAŞARILAR ŞİMDİDEN KENDİNİ KABUL ETTİRDİN HELAL AMA BEYKOZU ESKİ GÜNLERE GERİ GETİRMEK ZOR İNŞALLAH BAŞARIRSIN O KABİLİYET VE YETENEK VAR SENDE MUSTAFA ELİBOL




İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.