Çarşamba, Kasım 07, 2012

Çanakkale Dardanelspor iyi başladı

Çanakkale 18 Mart Stadı sentetik çim sahasında oynanan ilk karşılaşmada Çanakkale Dardanelspor U14 Takımı ile Gençlerbirliği U14 takımı karşı karşıya geldiler.  Müsabakanın genelinde üstün oynayan Çanakkale Dardanelspor, Görkem, Garip, Remzi ve Cesur'un attığı gollerle rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı.


Günün ikinci karşılaşmasında U15 takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın büyük bölümünü 1-0 geride götüren Çanakkale Dardanelspor karşılaşmanın son bölümünde bulduğu gollerle sahadan 2-1 ayrılan taraf oldu.

Coca Cola Akademi Elit Ligi'nde mücadele eden Mustafa Sarıgül idaresindeki U17 takımımız Dardanelspor'u deplasmanda  Berk ve Alper'in golleriyle 2-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

İsmail İzler yönetimindeki U15 takımımız ise Cebeci Spor Kompleksi'nde oynanan maçta Dardanelspor'u 34 ve 70. dakikalarda İbrahim Demirbağ'ın golleriyle 2-0 mağlup edip sezona 3 puanla merhaba dedi.

Neşet Yolcu Antrenörlüğündeki U16 ve İsmail Demirci idaresindeki U18 takımlarımız ise Dardanelspor ile 1-1 berabere kalarak yeni sezona 1 puanla başlarken, Nidai Kaya Antrenörlüğündeki U14 takımı ise Dardanelspor'a 3-1 yenilip haftayı puansız kapatan tek ekibimiz oldu.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...