Pazartesi, Kasım 05, 2012

Balıkesir Belediyespor kötü gidişe dur dedi!

BALIKESİR BELEDİYESPOR: 2 YENİŞEHİR BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 9 Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor 6.hafta karşılaşmasında Bursa Yenişehir Belediyespor’u konuk etti. 3 haftadır puan yüzü göremeyen Belediyespor oldukça zorlandığı maçın son 10 dakikasında bulduğu gollerle 2-1 kazanarak kötü gidişe dur dedi.


Aldığı bu galibiyetle puanını 7’ye çıkaran Belediyespor alt sıralardan kurtulmak adına son derece önemli bir galibiyet almış oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Yenişehir Belediyespor henüz 3.dakikada % yüzlük bir golden yararlanamadı. Defansın arkasına atılan topta kaleciyle karşı kaşıya kalan Murat topu direğe nişanladı. Belediyespor ilk yarı boyunca hiç etkili atak geliştiremezken kalesinde de birçok pozisyon verdi. 40.dakika gelişen Yenişehir atağında Şakir net bir pozisyonu değerlendiremedi.





İlk yarı 0-0 sona ererken ikinci yarıyada misafir takım etkili başladı. 56.dakikada sağdan yapılan ortada Şemsettin ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı 0-1. Golden sonra da toparlanamayan Belediyespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar vermeye devam etti. 69.dakikada kale önünde topla buluşan Şakir yakın mesafeden topu auta attı. Son bölümlere gelindiğinde Belediyespor  ölü toprağını üzerinden atmayı başardı.  80.dakikada ceza sahasına açılan ortada top bir anda Erdal’ın önünde kaldı. Erdal topu düzgün bir vuruşla filelere göndererek skorda eşitliği getirdi 1-1

Golden sonrada baskısını sürdüren Belediyespor 85.dakika da üstünlük golünü buldu. 84.dakikada Erdal’ın yerine oyuna dahil olan Yusuf 1 dakika sonra takımına üstünlük golünü getiren isim oldu. Son dakikalarda defans güvenliğini elinden bırakan konuk ekip kalesinde tehlikeli ataklar görmeye başladı. Belediyespor önce Yusuf sonra Ayberk ile bu fırsatlardan yararlanamadı. Karşılaşma 2-1 sona ererken son düdükle birlikte Belediyespor’lu oyuncular büyük sevinç yaşadı.


STAT: AHP BELEDİYE

HAKEMLER: Meliz Özçiğdem, Ayhan Çalışkan, Sedat Engin
BALIKESİR BELEDİYESPOR: Selim, Şemsettin, Salih, Muhammet, İsmail, Kartal ( Mustafa), Erdal ( Yusuf ), Semih, Mecit, Ayberk, Uğur ( Ahmet)
YENİŞEHİR BELEDİYESPOR: Doğan, Semih, Recep, Şakir, Caner, İlyas, İbrahim, Gökhan (Onur), Süleyman ( Halil),Okan, Murat
GOLLER: Dk 56 Şemsettin ( KK ) ( Yenişehir Belediye ) , Dk 80 Erdal, Dk 85 Yusuf ( Balıkesir Belediye)

KAYNAK: www.bandirmamanset.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.