Salı, Kasım 06, 2012

Kasımpaşaspor, Eyüpspor’u farklı mağlup etti

KASIMPAŞASPOR A.Ş. :5 EYÜPSPOR :0 (U14)
Coca-Cola Akademi U14 Ligi Batı Grubu 9.hafta müsabakasında haftaya 8.sırada giren Kasımpaşaspor ile 9.sıradaki Eyüpspor, Albayrak Stadında karşılaştılar. Beyoğlu temsilcisi rakibini Behçet (2), Kaan, Enes ve Hüseyin Can’ın golleriyle 5-0 mağlup ederek, 9 puana yükseldi.


Coca-Cola Akademi U14 Ligi 9.hafta müsabakasında geçtiğimiz hafta Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kasımpaşaspor, 8.hafta müsabakasında Pendikspor’a tel golle mağlup olan Eyüpspor’u Albayrak çim sahada konuk etti. 

Yıllarca Eyüpspor’da futbol oynayıp, yine Eyüp’te Teknik adamlık yaptıktan sonra bu sezon öncesi Kasımpaşaspor’a geçen Birol Gezer’in talebeleri, eflatun-sarılı ekip karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynadı.

Ev sahibi Kasımpaşaspor ilk golünü 22. dakikada buldu. Onur Erdem’in ortasında iyi yükselen Behçet, lacivert-beyazlıları 1-0 öne geçirdi. 32. dakikada Kasımpaşaspor’un en etkili oyuncusu olarak göze çarpan Kaan Okuyucu, Eyüpspor defanfını geçtikten sonra kaleci Ersin’i geçti ve boş kaleye Kasımpaşaspor’un 2. golünü attı ve ilk 35 dakika ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrede de Kasımpaşaspor’un baskılı oyunu vardı. 38. dakikada Kaan’ın ara pasında Behçet, Eyüpspor’un kalecisi Özcan’ı mağlup etti ve farkı üçe çıkarttı, 3-0

55. dakikada Mert’in pası ile kaleci ile karşıya kalan Kasımpaşaspor’lu Enes Yanova, sol ayağı ile kalecinin üzerinden güzel bir vuruş ile skoru 4-0 yaptı.  60. dakikada ise Hüseyin Can, Eyüpspor kalecisi Özcan’ın üzerinden akıllı bir aşırtma ile maçın skorunu ilan etti, 5-0.

Kasımpaşaspor bu sonuç ile puanını 9 yaparak 8.sıradaki yerini korurken, Eyüpspor ise 5 puanda kaldı ve 4 puana sahip Darıca Gençlerbirliği’nin 1 puan önünde yer alıyor.

STAT: Albayrak
HAKEMLER: Batuhan Dündar, Abdullah Kara, Erhan GÜler
SAHA KOMİSERİ: Yasin Alimler
KASIMPAŞASPOR A.Ş.: Ömer Faruk (İbrahim Halil), Hakan Birtan, Doğukan, Kaan, Deniz (Kadir), Mert, Uygar (Selahattin), Behçet (Enes Yanova), Mehmet (Taha Emre), Hamza, Onur Erdem (Hüseyin Can)
TEKNİK DİREKTÖR: Birol Gezer
EYÜPSPOR: Ersin (Özcan), Ömer, Ahmet, Murat, Doğukan (Himmet Barış), Bekir (Dağan Batuhan), Semih (Arda), Ferhat, Mehmet (Oğuzhan), Furkan (Hatem), Ferdi
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Lise
GOLLER: Behçet (2), Kaan, Enes, Hüseyin Can (Kasımpaşaspor)

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Taşdelenspor'dan farklı tarife

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta yer alan Taşdelenspor sahasında Maltepe Kültürspor'u 6-0 mağlup etti.