Çarşamba, Mayıs 14, 2008

Zorlu maç öncesi dostluk tablosu


İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta haftasonu Özfatihspor ve İstanbul Bafraspor arasındaki dev karşılaşma öncesi iki takımdan fair-play'e yakışır bir davranış geldi.
Grupta belki de şampiyonluk düğümünü çözecek maç öncesi iki takımın teknik heyeti bir araya geldi. İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal ve Kırmızı-Siyahlıların kalecisi Mehmet Karataş, Özfatihspor Teknik Direktörü Sami hoca ile yöneticileri toplu halde maçın analizini yaptılar.
İki takım da galibiyete yakın olan ve hücum oyununu seven ekipler... İki taraf da pazar günü Namık Sevik Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçın nefesleri keseceği yönünde hemfikir. Ancak hem Mustafa hem de Sami hoca her şeyden önce dostluk ve fair play'in gelmesini istediklerini dile getirdiler ve birbirlerine başarılar dilediler.
Bitime 2 hafta kala lider Özfatihspor, İstanbul Bafraspor'un 5 puan önünde lider. Beraberlikte bile Özfatih şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin ilk yarısında Bayrampaşa'da oynanan maç 3-3 bitmişti.

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...