Cuma, Mayıs 16, 2008

Amatörlerden 19 Mayıs şöleni


HABER: EMİN KURT
Yerelde futbolun taban birimleri pazartesi günü 18 Mart Stadı’nda yapılacak geniş çaplı sezon sonu aktivitesinde buluşuyor... Gerçekleştirilecek dev organizasyonda; antrenörler ile hakemlerin gösteri maçı, amatörlerde yılın başarılıları ödül töreni ve Süper Amatör - 1.Amatör Lig karma müsabakası yer alıyor. Ayrıca İl Futbol Temsilciliği yapanlara ödül verilecek.

Taban Birimleri Sözcüsü sıfatıyla dev organizasyonun içeriği ile ilgili açıklamada bulunan Tüfad. Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem şunları söyledi:
"İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Dr. Firuz Erdil, İl Futbol Hakem Kurul Başkanı Cumhur Söylemez ve Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Üst Klasman Hakemi Uğur Söylemez ile yaptığımız toplantıda sezon sonu itibarıyla yerel liglerin bayramı kabul edilebilecek spor şöleni düzenlemeye karar verdik. Bunun için 18 Mart Stadını seçtik. Kutlanacak olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bir nevi devamı niteliğinde, 19 Mayıs 2008 pazartesi günü saat 19.00’da antrenörlerle – hakemler futbol maçında karşı karşıya gelecek. Bu gösteri müsabakasının ardından 20.30’da başlayacak törende yılın en başarılı antrenörleri, en başarılı hakemleri ve en centilmen futbolcusuna ödülleri verilecek. Ayrıca Çanakkale futboluna son 25 yılda hizmet veren İl Temsilcileri Mustafa Özkul, Yusuf Eroğlu, Bünyamin Nami Tonka ve Hayri Atıcı’ya takdim edilecek Hizmet Ödülleri’nden sonra kendi kategorilerinde yılın en başarılı futbolcularının yer aldığı Süper Amatör Lig karması ile 1.Amatör Lig karması takımları ışıklar altında oynanacak maçta yeteneklerini sergileyecek. Spor Şöleninde değişik aksiyonlar ile müzik eşliğinde gösteri de yapılacak."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.