Pazartesi, Mayıs 26, 2008

Özfatihli Metin'in hedefi profesyonel lig


İstanbul 2. Amatör Küme 4. Grup'ta namağlup, sadece 2 beraberlik kaybıyla, şampiyon Özfatihspor'un başarısında büyük pay sahibi olan, birçok takımın transfer listesinde yer alan Metin Tanju Aydın'ın hedefi profesyonellik...
11 numaralı sarı-siyahlı forma ile bu sezon ligde fırtına gibi esen, 13 maçta 20 gol ve 12 asist gibi önemli bir istatistiğe imza atan Metin birkaç takımdan teklif aldığını, ilk görüşmelerin olumsuz geçtiğini, gelecek teklifleri değerlendireceğini söyledi. İlk tercihinin 2. Lig ve 3. Lig ekipleri olduğunu dile getiren golcü futbolcu, bununla beraber her seviyeden gelecek uygun tekliflere açık olduğunun altını çizdi.

Futbola 11 yaşında Güngören Doğuşspor'da başlayan Metin, buradab İstanbulspor seçmelerine katılıp 130 kişi arasından sarı-siyahlı altyapıya dahil oldu. Başarılı performansıyla çabucak dikkatleri üzerine çeken genç golcü Kasımpaşa'nın köklü kulüplerinden Erokspor'a transfer oldu. Buranın 14-16 yaş grubu takımında 15, A Genç takımında 22 gol attı. Bu başarısının ardından henüz 14 yaşında Erokspor'un A takımına giren Metin 7 sezon yeşil-sarılı formayı terletti.

Bu sezon başında 2. Amatör'ün köklü kulüplerinden Özfatih'in teklifini değerlendiren ve sarı-siyahlılarla anlaşan Metin 20 gol ve 12 asistle takımının 1. Amatör'e yükselmesinde pay sahibi oldu. Başarılı futbolcu şimdiki hedefinin 3. Lig ekiplerinden birinde forma giymek olduğunu belirtti.
Başarılı futbolcuya 0536 778 38 00 telefondan ulaşılabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yürü bee metin kim tutar seni

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...