Çarşamba, Mayıs 14, 2008

Karadeniz şampiyonluk kapısını araladı


Tekirdağ 2. Amatör Küme maçlarına 3 grupta oynanan 6 maçla devam edildi. 3 grupta toplam 4 maç ise taraflardan birinin çıkmaması nedeniyle hükmen sonlandırıldı.

A Grubu lideri Çerkezmüsellimspor, konuk ettiği Kozyörükspor`u 9 - 4 gibi farklı bir skorla mağlup ederek takipçisinin de puan kaybettiği haftada 5 puan farkla liderlik koltuğundaki yerini korudu.
B Grubu lideri Çorlu Karadenizspor ise Paşaalanspor`u deplasmanda 3 - 0 yenerek son 3 haftaya 9 puan farkla lider girdi. Ligde bugüne kadar oynadığı 9 maçın 9`unu da kazanma başarısını gösteren Bordo-Mavililer, geride kalan 3 maçta bir puan dahi alsa şampiyonluğunu ilan edecek.
C Grubu'nun lideri Sarayspor ise 3 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Beyazköyspor`u konuk edecek olan Yeşil-Beyazlılar, bu maçtan galip ayrılması durumunda son hafta karşılaşacağı Karaağaçspor`un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip ilan edilerek 3 puanı hanesine yazdıracak ve büyük bir olasılıkla 1. Amatör Kümeye yükselen takım olacak.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.