Cumartesi, Mayıs 17, 2008

3. Lig Terfi final maçları

DÜZCESPOR: 3 ÇAYKURSPOR: 2

Kayseri'deki maçta Rize ekibi öne geçtikten sonra 39'da Cem ve 40'ta Tayfun Düzce'yi 2-1 öne geçirdi. Devre biterken Rize temsilcisi tekrar eşitliği sağladı. 68'de Orhan Düzcespor'u yıllar sonra 3. Lig'e taşıyan golü attı.

BAĞLAR VURAL: 5 YÜKSEKOVA BLD: 1

Ankara Cebeci İnönü Stadı'ndaki maçta ilk golü atan Yüksekova'ydı ancak Diyarbakır Bağlar Vuralspor çok geçmeden eşitliği sağladı, devre 1-1 bitti. İkinci yarıda açılan Vuralspor, sahadan 5-1 galip ayrılarak bu sefer şeytanın bacağını kırdı ve 3. Lig'e yüksedi.

KEÇİÖREN BLD: 2 ÇUBUKSPOR: 2 (8-3 UZ)

Bu maç herahde bırakın Türkiye, dünya futbol tarihine geçer. İki Ankara ekibinin Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadelesinde normal süre 2-2 bitti. Uzatmalarda rakibine 6-1'lik üstünlük kuran Keçiören, 3. Lig vizesi aldı.

BANDIRMASPOR: 1 SUADİYE BLD: 0

Bolu Atatürk Stadı'ndaki maçın ilk yarısı golsüz bitti. 51'de Suadiye 10 kişi kalırken Bandırmaspor 69. dakikada Latif'in attığı golle sahadan galip ayrıldı.

AYAZAĞASPOR: 0 YENİ MENEMEN: 2

İlk yarı golsüz bitti. Yeni Menemen 70 ve 78'de iki gol buldu. Maç 1-0'ken Ayazağa'nın bir topu çizgiden çıkarıldı.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bandırma maçı için 51 de suadiye 10 kişi kalınca ifadesini kullanmışsınız eğer hakem maçı katletmeseydi (ki başaramadı) suadiye daha ilk yarıda 10 kişi kalırdı ve maç tamamlanmazdı bandırmaspor hakeme ve rakibin aşırı sert futboluna rağmen bileğinin hakkıyla 3.lige çıktı şimdi hedef 2013 te real madridle şampiyonlar liginde final oynamak

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...