Çarşamba, Mayıs 21, 2008

Ödemiş Miniminikleriyle de güldü...

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
İzmir ASKF Miniminikler Ligi 9.grupta mücadele geride bıraktığımız pazar günü Selçuk Tören Sahası’nda oynanan 13. hafta karşılaşmalarıyla sürdü. 9. Grubun ilk iki sırasını alan Ödemiş Belediyespor ve Selçuk Belediyespor’un derbisinde gülen taraf Ödemiş Belediyespor oldu: 3-2

Bu sonuçla Ödemiş Belediyespor, Selçuk Belediyespor’un 3 puan önünde son haftaya girdi ve ikili averajın ilk ayağında da rakibini 2-0 yendiği için matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. Gayet zevkli bir mücadeleye sahne olan miniklerin futbol şöleninde Ödemiş’in golleri Aziz, Güven ve Umut’tan geldi. Selçuk ekibi Abidin ile farkı azalttı. Sezon boyunca çok çekişmeli geçen mücadelede şampiyonluğu hak eden Ödemişli miniminikler maç sonunda şampiyonluk sevincini Ödemiş Belediyespor Altyapı Takımları Sorumlusu Antrenör Cemal Uğur ile paylaştı.

Maç sonrası yerelfutbol.com’a konuşan antrenör Cemal Uğur; "Başarımız tesadüfi değil, düzenli çalışmanın eseri. Maksadımız çevresine saygılı, dürüst ve Türk futboluna yararlı olabilecek futbolcular yetiştirebilmek. Gerek miniklerde, gerekse miniminiklerde rakip takımlara oranla yaşça daha küçük oyuncularla mücadele ettik. Önümüzdeki yıllarda bunun meyvesini alacağız” dedi. Bu sezon Yıldızlar, A Gençler ve Miniminiklerde şampiyonluk yaşayan Ödemiş Belediyespor altyapısı çok başarılı bir sezon geçirdi.
Bugün son maçların oynanacağı miniminikler ligi’nde heyecan play-off maçları ile sürecek. 1. gruptan ilk ikiye giren profesyonel takımlar direkt olarak Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Diğer 12 grubun birincileri play-off müsabakaları oynayacak ve şanslı 3 ekip İzmir’i temsil edecek.


Doğan Emültay Minikler Ligi B Grubunda ise finişi gören ekip Selçuk Efesspor oldu. Rakiplerine adeta tozunu yutturan kırmızı-beyazlı minikler 12 puan farkla şampiyonluğu haftalar öncesinden garantilemişti. 32 gol (daha fazla da olabilir) atan takımın dinamosu Taner Çekiç turnuvanın yıldızı oldu. Selçuk Efesspor minik takımı da play-off müsabakalarına katılacak.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.