Pazar, Mayıs 18, 2008

Çorlu Bld. Futbol Turnuvası...

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde, Çorlu Belediyesi'nce tertip edilen futbol turnuvasında oynanan maçlarda gruplar şekillenmeye başladı. Oynanan bazı maçlar şöyle:

Veteranlarspor ve Sanayispor oyuncuları bir arada

Veteranlar:12 Sanayi spor:3
Eski futbolculardan kurulu veteyanlar takımı rakibi Sanayispor'u 12-3 gibi farklı bir skorla yenerek B Grubunda Oynadığı dört maçta 10 puan topladı ve grubunu lider kapayarak yarı final oynamayı hak etti. Çorlu Sanayispor ise yaptığı 4 maçta 3 puan topladı. Oynanan maçta Yavuz Aksak 7 gol atarak Turnuva boyunca yapılan maçlarda tek gol atan yedi futbolcu oldu. Yavuz Aksaka 9 gole ulaşırken, ağabeyi ve Eski Çorluspor teknik direktörü Vasıf Aksaka da 9 gol attı. Abi-kardeş gol krallığı için çekişiyor.

Ağır Bakımspor

Mali Muşavirler: 2 Ağır Bakımspor: 2
Günün ikinci maçında ise Mali Müşavirler, Ağır Bakımspor'la 2-2 berabere kaldı. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere biterken İkinci yarıda Mali Müşavirler 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Ağı Bakımspor turnuva sonunda oynadığı 4 maçta 1 puanda kaldı.

Ziraat Odası

Ziraat Odası: 6 ÇİSAD: 2
Günün son maçında A Grubu'nun birincisi Ziraat Odasıspor ile ÇİSAD karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 beraber biterken ikinci yarıya hızlı başlayan Ziraat Odası takımı oldu. Maçtan 6-2 galip ayrılan Yeşil-Sarılılar grubunda lider olarak adını yarı finale yazdırdı. İkinci ÇİSAD ise salı günü Adliyespor'la tehir maçı oynayacak. Bu maçın galibi ikinci olarak adını yarı finale yazdıracak

ÇİSAD Takımı

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...