Perşembe, Mayıs 15, 2008

Ümraniyespor kendi kendini yaktı


ÜMRANİYESPOR: 0 BANDIRMASPOR: 2

HABER: EFKAN BUCAK
3. Lig Terfi Maçları 2. Kademe Bolu Grubu'nda mücadele eden Ümraniyespor, yarı finalde şok bir skorla Bandırmaspor'a 2-0 mağlup oldu. Maça favori olarak çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Bolu Atatürk Stadı'ndanki maçta kendi kalesine iki gol atarak elendi.

Onur 21. dakikasında topu kendi ağlarına gönderince Bandırmaspor 1-0 öne geçti. Ümraniyespor maçın genelinde, alışılagelmiş başarılı oyununu bir türlü sahaya yansıtamadı. İlk 45 dakika golsüz sona erdi. Dakikalar 56'yı gösterdiğinde gelişen Bandırmaspor atağında bu kez Mustafa Alınmaz topu ağlarına gönderdi: 0-2. Ümraniyespor bu dakikadan sonra rakip kaleye bastırsa da çok fazla net pozisyon bulamadı ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Ergül, "Günümüzde değildik. Bizim için şanssız bir maçtı. Kendi kalemize attığımız iki gol de bunun en büyük kanıtı. Üçüncü Lig'i hedefliyorduk, ancak olmadı" diye konuştu.

İlyas Tüfekçi'nin çalıştırdığı Bandırmaspor, cumartesi günü finalde Kocaeli Suadiye Belediyespor'la oynayacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

olsun be ümraniye sağlık olsun bandırma nın çıkacağı belliydi ..suadiye yi 5 lerler şimdiden bandırmasporu kutlarım .

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...