Salı, Mayıs 20, 2008

'Fişek' gibi bir şampiyon

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul 2. Amatör Küme 12. Grup'ta mücadele eden Fişekspor, ligin bitimine 1 maç kala Zeytinburnu Hürriyetspor’u Yıldıztabya Stadı'nda güzel bir oyundan sonra 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.
Maç öncesi sahaya kurulan platformda Fişeksporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, şampiyonluk kupasını takım kaptanına verirken futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, Fişekspor'a ve Gaziosmanpaşa’ya böyle bir mutluluk yaşattıkları için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi ve kupayı futbolcularla birlikte kaldırarak, şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Daha sonra İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sait Yücel şampiyon olan Fişekspor futbolcularına, teknik heyete ve yöneticilerine madalyalarını verdi.
Fişekspor Kulübü Başkanı Fikret Kurt ise futbolcularının boyunlarına çelenk asarken saha bir anda çiçek bahçesine döndü.

Daha sonra maça geçildi. Karşılaşmayı yöneticiler, futbolcular aileleri ile birlikte izledi. Ligin bitimine 1 hafta kala Zeytinburnu Hürriyetspor’u Yıldıztabya Stadı'nda 3-2 mağlup eden Sarı-Lacivertli ekip, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı.
Futbolcular maç sonrası antrenörleri Atilla Demir'i omuzlara alarak taraftarlarla birlikte şampiyonluk turu attı. 1. Amatör Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşayan Fişeksporlu futbolcular, Kulüp Başkanı Fikret Kurt yönetim kurulu, teknik heyet sevinç yumağı oluşturdu.
Sahaya inen taraftarlarla kucaklaşan futbolculardan bazıları sevinçten gözyaşlarını tutamadı.
Sarı-lacivetli taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarını stat dışında da sürdürdü.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...