Pazar, Mayıs 25, 2008

Üçyüzlü Esengücü'nde şampiyonluk sevinci


HABER-FOTO: MURAT ALEMDAR
İstanbul A Gençler 2. Küme 6. Grup’ta mücadele eden Üçyüzlü Esengücüspor, ligin bitimine bir hafta kala, Etiler Kartalspor’u 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Bir önceki hafta Güngören Doğuşspor’u 6-1 yenerek şampiyonluğa çok yaklaşan Üçyüzlü Esengücü son maçını 3. sırada bulunan Etiler Kartal Spor ile oynadı. Başarılı oyununu Etiler Kartal karşısında da tekrarlayan Bordo-Mavililer sahadan 4-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle şampiyonluğu garantileyen Esenler ekibi, kötü başladığı ligi iyi tamamladı. En yakın takipçisi Bayrampaşa Teknik Spor’a 4 puan fark atan Üçyüzlü Esengücü, bugün Güngören Stadı’nda 6. sırada bulunan Rumeli Kavağı ile formalite maçı oynayacak.

Duman: Biz inandık, camia inanmadı
Üçyüzlü Esengücüspor Başkanı İbrahim Duman, “Camia şampiyon olacağımıza inanmıyordu” diyerek, “Biz can-ı gönülden inanıyorduk şampiyon olacağımıza. Ve inancın, azmin sonucu olarak şampiyon olduk. Sonuçta camianın beklememesi bizi biraz üzdü. Genç takım iyi bir çalışmayla, iyi bir kadroyla, iyi bir yönetimle, şampiyonluğa ulaştı. Herkese nasip olmuyor. Allah bize nasip etti. Amatör de olsa bizim için büyük bir başarı. İmkanların az olduğu bir semt olmasına rağmen, şampiyon olmak bizi gururlandırdı. Camiadan beklentilerimiz, artık bize inansınlar, güvensinler, destek olsunlar” dedi.

'Hedefimiz, Süper Amatör'
İbrahim Duman açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bundan sonraki hedefimiz Süper Amatör Küme’ye çıkmak. Tabii ki bunu başarmak teknik heyetimize, yönetimimize ve camiamıza bağlı. Teknik heyet ve bizim kadar camia da inanırsa bize destek verirlerse, bizim de başarıyı yakalamamız imkansız değil. Yeter ki insanlar bize, inansın, güvensinler. 'İşte burada bizim bir kulübümüz var' deyip sahip çıksınlar, önemli olan bu. Biz de yeni hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışıp başaralım.”

'4 futbolcumuza transfer teklifi var'
Üçyüzlü Esengücüspor olarak kendilerini gururlandıran diğer bir olayın da transfer teklifleri olduğunu belirten Duman, " arkadaşımıza teklifler var. Resmi değil ama gelip izlediler ve beğendiklerini biliyoruz. Bunların arasında Süper Lig’den Gençlerbirliği Oftaş ve bazı üst amatör takımlar bulunuyor" dedi.

Ali Yılmaz: Bütünleşmeliyiz
'Şampiyonluk insanın yaşayabileceği en güzel olaydır' diyen İkinci Başkan Ali Yılmaz, “Emek verip de karşılığını almak çok güzel bir duygu. Bu duygu hiçbir şeye değişilmez. Camia olarak da tek bir şeye ihtiyacımız var, o da bütünleşmek, biz Üçyüzlü olarak çok büyük bir bölgeyiz. Ama bir türlü birleşemiyoruz, bir bütün olamıyoruz, bunun da sıkıntısını yaşıyoruz açıkçası, bütünleşirsek daha çok başarı gelir” ifadelerini kullandı.

Türemiş: Armağan olsun
Şampiyon oldukları için çok mutlu olduğunu belirten antrenör Barbaros Türemiş, "Şampiyon olacağımızı biliyordum. Zor bir gruptan şampiyon olarak çıkmak tabii ki kolay değil. Zor oldu ama şampiyon olmak çok güzel. Oyuncularım inandı, ben de inandım şampiyonluğa ve başarı geldi. Bu başarının yüzde 70’i oyuncularımın, yüzde, 15’i benim, yüzde 15’ i de yöneticilerin başarısıdır. Bizi destekleyen herkese bu şampiyonluk armağan olsun" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...