Perşembe, Mayıs 15, 2008

Beylikdüzüspor'dan harakiri


BEYLİKDÜZÜSPOR: 2 YENİ MENEMEN: 2 (2-4 UZ)

HABER: SERTAÇ PEHLİVAN
İstanbul futbolunun son 2 yıldaki flaş takımı Beylikdüzüspor, bir terfi macerasını daha buruk tamamladı...
3. Lig'e Terfi Maçları 2. Kademe Eskişehir grubunda mücadele eden Beylikdüzüspor, İzmir Yeni Menemenspor'a normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalarda 4-2 mağlup oldu. Mavi-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında sahanın tek hakimiydi. Daha 13. dakikada Ali Yavuz durumu 1-0 yaparken 42'de sahneye çıkan Evren skoru 2-0 yaptı.
Ancak erken gelen goller Beylikdüzü'ne yaramadı. İstanbul ikincisi, ikinci yarıda tanınmayacak haldeydi. Hakan Özkazbek'in öğrencileri önce 55'de Eşref'in golüyle sarsıldı, daha sonra yine bu oyuncu skoru 2-2'ye getirdi. Beylikdüzü maçı çevirmeye çalıştıysa da karşılaşma uzatmalara kaldı.
Uzatmaların hemen başında Yeni Menemenspor Hikmet'le şok bir gol buldu: 2-3. İyi pres yapan, rakibine oynayacak alan bırakmayan İzmir ekibi karşısında Beylikdüzüspor bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. Hakem 3 dakika uzatma gösterirken 120+2'de kontratakta Hikmet kaleciyi çalımladı ve topu savunmaya rağmen ağlara gönderdi.

Maç sonrası olay
Bitiş düdüğünün hemen ardından sahada futbolcular arasında büyük bir arbede yaşandı. Futbolcular arasında saha içinde tam olarak ne yaşandı bilinmez ama bizim bulunduğumuz yerden görüldüğü kadarıyla Beylikdüzülü futbolcular rakiplerinin üstüne yürüdü. Bu arada Menemen tribünlerinden küfürlü tezahurat yapıldı. Emniyet güçleri Beylikdüzülü futbolcuları zor zaptedip soyunma odasına gönderdi. Bu arada Yeni Menemenli futbolcular, kendi yedek kulübelerinin orada polis çemberi içine alındı. Sarı-Lacivertliler, Beylikdüzülü futbolcuların hepsi soyunma odasına gidene kadar yedek kulübesinde bekledi, daha sonra tur sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Yeni Menemenspor finalde Ayazağaspor'la oynayacak.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...