Pazar, Mayıs 18, 2008

Bafrasporlu gençler yine galip

YENİ ÖZKARTAL AG: 1 İST. BAFRASPOR AG: 2

İstanbul A Gençler 2. Amatör Küme 14 . Grup'ta oyanan maçta lider İstanbul Bafraspor, Yeni Özkartalspor'u 2-1 yendi. Maça kalede Sercan 2 Mehmet 3 Veysi 4 Kadir Yüksel 5 Burak 6 Şahin 7 İsmail Akyüzer 8 Birol 9 Aykut 10 Kadir Sancak 11 Ahmet onbiriyle başlayan Bayrampaşa temsilcisi maça hızlı başlayan takım oldu. Konuk takımın etkili ataklarında evsahibi Özkartal kalecisi ve savunması başarılı bir futbol ortaya koydu. İst.Bafraspor aradığı golü 45. dakikada takımın golcü ismi Aykut'la buldu. Sağ taraftan İsmail'in topu çok iyi taşıyıp içerideki Aykut'u görmesi sonucunda bu oyuncu şık bir vuruşla takımını öne geçirmiş oldu: 0-1. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip henüz 46. dakikada İst.Bafraspor'dan Kadir Yüksel'in ters vuruşu sonucu kaleci Sercan'ın kontrpiyede kalması sonucu skoru eşitledi: 1-1.
İst.Bafraspor ilerleyen dakikalarda baskısını artırdı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Zafer etkili futboluyla göz doldurdu. Zafer'in orta sahada buluştuğu topu takımın etkili isimlerinden Kadir Sancak'a aktardı. Kadir rakibini ilk topta geçerek meşin yuvarlağı kalecinin üstünden ağlarla buluşturduğunda dakikalar 71'i göstermekteydi: 1-2. Bu dakikadan sonra maçta bol pozisyon olmaya başladı fakat ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca skor belli oldu: 1-2.
Maçtan sonra açıklama yapan İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, "Öncelikle rakibimize centilmenliklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Güzel bir maç oldu fakat zemin ve havanın sıcak olması bizleri çok etkiledi. Buna rağmen talebelerim maçı kazanmasını bildi. hepsiyle gurur duyuyorum" dedi.
Yeni Özkartalspor A Genç Takımı


Tribündeki taraftarlar

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.