Çarşamba, Mayıs 28, 2008

Başarılı gazeteci Erol Eftekin: Türk televizyonlarında bir ilke imza attık

Erol Eftekin'in (ayakta en sağda) hazırladığı, Mehmet Çelik'in sunduğu programa katkıda bulunan bir diğer isim de Halim Tulis (ayakta en solda).

Rumeli TV'de her perşembe akşamı amatör futbol sevdalılarını ekran başına çeken, 'Mehmet Çelik'le Spor Penceresi' programının kamera arkasındaki ismi, tecrübeli gazeteci Erol Eftekin'le program üzerine konuştuk...

Usta gazeteci Erol Eftekin’in hazırladığı ve başarılı spor adamı Mehmet Çelik'in sunduğu, Rumeli TV'de her perşembe günü saat 20.15'te yayımlanan 'Mehmet Çelik ile Spor Penceresi', her hafta 2. Lig, 3. Lig ve amatör takımların gözü, kulağı sesi olmaya devam ediyor.

Program yapımcılığının yanı sıra aynı zamanda Rumeli TV Spor müdürlüğünü başarıyla üstlenen yılların tecrübeli gazetecisi Erol Eftekin, 'Mehmet Çelik ile Spor Penceresi' programının yoğun olarak izlendiğini belirterek şunları söyledi: "Çok değer verdiğim arkadaşım Mehmet Çelik teknik direktörlükteki başarısını bu program içerisinde sergileyince Türk televizyonlarında amatörlere hizmet eden bir pogram olarak bir ilke imza atmanın mutluluğu içersindeyiz. Biz bu başarıyı ekip arkadaşlarımız ile yakaladık. Tabii ki yılların tecrübesi Halim Tulis ve Osman Kurtişler ve diğer muhabir arkadaşlarımızı unutmamak gerek. Çünkü bu bir ekip işi. Böyle bir program Rumeli TV'den başka hiçbir televizyonda yapılmıyor. Gerek amatörlerden gerekse profesyonel takımlardan yoğun olarak gerek telefon, gerek faks, gerekse mail ile teşekkür mesajları alıyoruz. Tabii ki bu da bizi son derece mutlu ediyor."

Erol Eftekin açıklamasında, "Programda ister istemez ağırlığı amatör futbola veriyoruz ama diğer spor dallarında emek harcayanları, sporcu yetiştirenleri, spor yapanlara da programımızın içerisinde yer vermeye çalışıyoruz. Bir çok zorluklara rağmen, amatör futbol takımlarını ayakta tutmaya çalışan fedakar yöneticilerle birlikte, futbolu sevdikleri için, hiçbir karşılık beklemeden yazın sıcaklığına, kışın soğuk hava şartlarına aldırmadan, takımlarının formalarını taşımaktan gurur duyan amatör futbolcular ve şartlar ne olursa olsun işini, gücünü, yazın klimasını, kışın sıcak sobasını bırakıp maça giden, takımını yalnız bırakmayan taraftarlara biz bu program ile bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.


Mehmet Çelik'le Spor Penceresi yine dopdolu
Her hafta sporda gündemi belirleyen 'Mehmet Çelik ile Spor Penceresi' bu hafta yine ilginç konukları ve görüntüleriyle sporseverleri yine ekrana bağlayacak. Bayrampaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Kalemci, Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı İbrahim Mamati, Beyoğlu Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Fikret Sivri, Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Erol Yücel, Eyüp Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Ramazan Güven, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Asbaşkanı Muzaffer Şener canlı yayın konuğu olarak katılacak.

Ayrıca İstanbul 2. Amatör Küme'den Mimarsinan-Özaltay, Fatih-Akatlar karşılaşmalarının görüntüleriyle tüm maçlardan sonuçlar verilecek. Grubunda şampiyon olana Taşköprüspor’un başkan, yönetici ve futbolcularla yapılan röportajlar, A Gençler 2. Küme'de şampiyon olan İstanbul Bafraspor ve Batıköyspor'un maç görüntüleri ve röportajları, Pazariçi Köprülüspor ve Tepebağ Kültürspor’un dayanışma geceleri, Bayrampaşa Sinopspor Kulübü'nün lokal açılışı, Eyüp Lisesi Pide Günü görüntüleri roportajları, dünyada ilk kez Bayrampaşa'da yapılan süpürge futbolu görüntülerinin hepsini bu programda izleyebileceksiniz.

RUMELİ TV, Uydu 11159 frekans ve 02596 sembolden yayın yaptığı gibi http://www.rumelitv.com/ adresinden internetten de canlı olarak izlenebilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

efkan bey ben futbol oynayan gençyeteneklerden biriyim, bu sezon hedefi olan takımların başında gelen ümraniye spor gibi takımlarda top oynamak istiyorum.Ben ve benim gibi olan arkadaşlara hedefi olan takımların futbolcu deneme günleriyle alakalı bir yayın yaparmısınız teşekkürler

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.