Pazar, Haziran 14, 2026

Yeşilova Esnafspor'da Ahmet Ulaş 6. kez başkan




Küçükçekmece ilçesi kulüplerinden Yeşilova Esnafspor'un olağan genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Ulaş bir kez daha başkanlığa seçildi. 18 yıldır bu koltukta oturan Ulaş, 6. kez göreve seçildi.


Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda, başkan adaylığı için başvuruda bulunan Salih Yetik'in müracatı, Divan Başkanı Abdülselam Ceyhan tarafından tüzüğe uygun olmadığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Bu nedenle seçime tek aday ve listeyle girdi. Duruma tepki gösteren Salih Yetik hukuki yollara başvuracaklarını, imza toplayarak kulübü 30 gün içinde olağanüstü genel kurula taşıyacaklarını söyledi.

Katılımın yoğun olduğu genel kurulda Ahmet Ulaş'ı destekleyen üyeler ile Salih Yetik'i destekleyen üyeler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Tek aday olarak seçime giren Ahmet Ulaş, Esnafspor'da bir kez daha başkanlığa seçildi.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Ahmet Ulaş, Ömer Sayar, Mehmet Cem Özel, Mustafa Korkut, Fettah Plakay, Fuat Çamurlu, Aydın Ulaş.

Yönetim Kurulu Yedek: Ercan Yerdak, Hüseyin Balaban, Yusuf Çakır, Yusuf Uygur, Mevlüt Demirci.

Denetim Kurulu Asil: Ahmet Aytaç, İlker Esen,  Ahmet Eratik.

İASKF Delegeleri: Ahmet Ulaş, Mehmet Cem Özel, Ömer Sayar.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Delegesi: Mehmet Cem Özel.

Haber: Yılmaz Aktepe - yilmazhaber.com

Hiç yorum yok: