İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Kağıthane Çağlayanspor, sahasında ağırladığı Yeşilköyspor’u 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek bitime sadece 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti! Lacivert-Mavili ekip, bu tarihi zaferle birlikte sadece 1 sezonluk aranın ardından 1. Amatör Lig’e muhteşem bir dönüş yaptı.
Sadabad'da Gol Yağmuru
Sadabad’da oynanan ve adeta bir şölen havasında geçen mücadelede Çağlayanspor’u şampiyonluğa taşıyan golleri Doğukan Atasever, Ömer Tunç (2), Ali Üzel ve Mehrad Bayat kaydetti. Son düdükle birlikte sahada ve tribünlerde büyük bir coşku seli yaşandı.
Protokol ve Tribünler Tıklım Tıklım Doldu!
Kağıthane Çağlayanspor’un bu tarihi gününe ilgi büyüktü. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarların yanı sıra, protokol tribünü de adeta tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Şampiyonluk maçını; Kağıthane İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, CHP İlçe Başkanı Kaner Berberoğlu, diğer siyasi partilerin temsilcileri, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcıları, Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çevre ilçelerin spor kulübü başkanları, antrenörleri, Çağlayan Mahallesi Muhtarı Yasin Aksoy ve Kağıthane’nin ileri gelen iş adamları yakından takip ederek takımı yalnız bırakmadı.
Teknik Kadro ve Yönetimin Büyük Başarısı
Bu büyük zaferin mimarları olan Teknik Sorumlu Fikret Özcan ve Genel Kaptan Ferda Aydoğdu, maç sonunda futbolcularla birlikte şampiyonluğu kutlarken, kulübün başarılı Başkanı Recai Kurt camiaya ve Kağıthane halkına seslendi.
Büyük bir gurur ve coşkuyla konuşan Başkan Recai Kurt, şunları söyledi:
"Bugün sadece bir şampiyonluk kazanmadık; Kağıthane’nin, Çağlayan’ın adını layık olduğu yere, zirveye yazdırdık! Kulübümüzün bu büyük başarısında emeği geçen teknik sorumlumuz Fikret Özcan’a, genel kaptanımız Ferda Aydoğdu’ya, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularımıza ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bugün tribünleri doldurarak gücümüze güç katan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine ve tüm spor taban birliklerine şükran borçluyuz. Bu şampiyonluk hepimizin ortak gururudur. 1. Amatör Lig'e geri döndük ama durmayacağız, bu başarı daha büyük zaferlerin sadece ilk adımı!"
Şampiyonluk Kutlamaları Başlıyor: Önce Yemek, Sonra Boğaz Turu!
Lacivert-Mavili camiada kutlama programı da netleşti. Şampiyon takım için ilk olarak Cumartesi günü saat 20.00’de Hamidiye Sosyal Tesisleri’nde görkemli bir şampiyonluk yemeği verilecek.
Büyük kutlama ise İstanbul Boğazı'na taşınacak! Pazartesi günü saat 19.30’da, Unkapanı Köprüsü'nün yanında, Kadir Has Üniversitesi’nin tam karşısından kalkacak olan özel tekneyle 3 saat sürecek muhteşem bir Boğaz turu gerçekleştirilecek.


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder